Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

punte redresoare 12v , 13v si 25A

paky90

Postări Recomandate

As vrea sa fac o punte redresoare pentru a testa amplificatoare auto as vrea sa imi spuneti ce diode sa folosesc si as vrea sa stiu si ce condensatorii sa folosesc ? As putea sa folosesc 2 sau 4 condensatorii de 40v si 10000 uF ? Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paky90

9

• misuraelectronic

3

• remus68

2

• Spitfire

1

Dar transformator ai?, cum vrei tu sa "testezi' amplificatoarele alea?

Parerea mea este ca mai bine iti construiesti o sursa in comutatie de 12V si 10-15A :da

Omul nu stie cum arata o dioda si tu ii spui sa construiasca surse in comutatie :ras:
Link spre comentariu

ba stiu cum arata o dioda dar am cerut sa mi se puna poze pt ca eu am 4 diode pe care scrie ceva de genu CT IN5406 si nu stiu de cati Amperii suntam un trafo de 13v si 18ADr.L: si nici butonul 'modifica' nu stii cum arata si ce face :nebunrau:

Link spre comentariu

@ domnul paky90...!pentru ceea ce doriti dvs , solutia folosirii a 4 diode mai mari decit 15 amperi este o solutie absolut neeconomica , dpv financiar...! cea mai buna solutie este sa folositi o punte metalica de 35 de amperi ...ceva de genul kbpc3506 ,3508 , 3510 ...! aceste modele se si gasesc usor , si costa si putini bani... :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări