silicipi Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Am facut rost de cateva picuri PIC16C74B-20/P, din cateva UPS-uri dezafctate, si am incercat sa-l sterg ptr a-l folosii, dar surpriza, am introdus picul in programator dr cand ii dau sa-l citeasca spune ca e protejat total, iar optiunea de stergee nu exista in IcProg, as avea nevoie de un sfat, ce pot face cu picul asta , in afara de a-l arunca Link spre comentariu
nooob64 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Toate pic-urile in varianta C nu pot fi sterse ! decit cele care au fereastra pentru stergere cu UV. Link spre comentariu
silicipi Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 deci nu pot sa-l folosesc a nimic, din moment ce protejat si nu se poate sterge, deci asa cum spuneam , e bun de aruncat prin pod in speranta ca va fiin folosit vreodata tot iintr-un UPS asemanator sau identic cu cel din care e luat, mersii de informatie , m-ai desumflat de tot. Link spre comentariu
Vizitator ics_igrec_zet Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Sau iti faci (cumperi) o lampa cu ultraviolete daca sunt pic-uri cu fereastra. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Nu sunt cu nici o fereastra...puteti sa le aruncati. Link spre comentariu
silicipi Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 dezolant dar asta este, si care credeam ca am facut o bravura, deja ma gandeam ce as putea sa fac cu el, multumesc oricum, o seara buna! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum