Vizitator DocX Postat Octombrie 17, 2004 Partajează Postat Octombrie 17, 2004 Da... am observat si eu... oricum puteti compara un ying chun/senon/Eurotec/Dibeisi cu un SAL?Cum ziceam am pus un difuzor sal de 40 W (60 peak) impreuna cu un tweeter piezo la o statie TEAC care zicea ca 5x100... Link spre comentariu
Vizitator nurdor Postat Octombrie 17, 2004 Partajează Postat Octombrie 17, 2004 aici in cta e reprezentanta si mi-a dat nenea ala un catalog si aveau toti parametrii la toate dif-urile acolo:)Unde este in C-ta? Link spre comentariu
dj fratisu Postat Octombrie 18, 2004 Partajează Postat Octombrie 18, 2004 boxele se auzeau SUPER iar radiatoarele aproape puteai sa faci mici.La prima vedere (auditie) de la distanta 50-75 m, am fost placut gadilat , iar de aproape se auzea cum vibreaza carcasa masinii respective WV.toti care ieseau din masinuta aveau o grimasa pe fata (oare nu le placeau cum se aude, erau invidiosi sau nu mai auzeau ... :lol: ) Link spre comentariu
v3l0 Postat Octombrie 18, 2004 Partajează Postat Octombrie 18, 2004 Pentru cei din Constanta am aflat ca la Dina au un catalog cu SAL dar nu shtiu daca au stoc. EU cred ca azi trag un drum pe la ei sa documentez problema.Apropos de China...si JBL are fabrici acolo!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 18, 2004 Partajează Postat Octombrie 18, 2004 Toti marii producatori au fabricile in China :lol: Link spre comentariu
C0B Postat Octombrie 20, 2004 Partajează Postat Octombrie 20, 2004 Daca au difuri la dina..sau macar aduc pe comanda..scrieti si voi aci` sa se stie! Link spre comentariu
v3l0 Postat Octombrie 21, 2004 Partajează Postat Octombrie 21, 2004 In Constanta, la Dina au cateva difuzoare SAL, un catalog si pot aduce din catalog tot ce se importa in Romania de catre furnizori. Normal ca nu poti stii ce importa furnizorii decat daca faci un fel de precomanda care sa te edifice. Mie imi pare rau ca Telezimex afiseaza la difuzoarele SAL doar codurile lor interne cu care le-au marcat si nu codurile puse de producator acestor difuzoare. O alta mare problema este ca nu se gasesc site-uri intr-o limba digerabila de intelectul meu unde sa pot sa studiez parametrii Thiele/Small ai acestor difuzoare asa ca tre sa duc munca de convingere cu cei de la Dina ca sa ma lase sa xeroxez cele 2foi/4pagini din catalog cu acesti parametrii. Pentru cei care sufera de aceeasi chestie, pe site-ul http://www.sal.hu puteti gasi un PDF foarte util: http://www.sal.hu/html/hangfalepito_sal_hu.pdf unde sunt niste recomandari de incinte cu difuzoarele lor. PDF-ul are 1.2Mb, deci va avertizez ca nu este "o plimbare in parc" sa-l descarcati daca sunteti pe dial-up! (desi link-ul este direct si poate fi bagat intr-un download manager) Link spre comentariu
ics Postat Octombrie 21, 2004 Partajează Postat Octombrie 21, 2004 Pdf-urile cu parametrii T/S ai difuzoarelor ii gasiti pe calea asta: f?menü > termékek > SAL termékek > Házi HI-FI termékekN-am cum sa dau link, site-ul este facut in java. Oricum, este destul de intuitiv. v3lo: vezi ca pe site-ul Telezimex poti folosi cautarea dupa codul producatorului. Acolo poti introduce de exemplu SRP si-ti arata toate difuzoarele din seria SRP, intradevar, cu codurile lor(Telezimex-ului). La Telezimex am fost, un tip foarte de treaba la ghiseu, mi-a aratat tot ce-am vrut sa vad. Catalog, a zis ca mai avea decat unul, le-a dat mai pe toate, gratuit. A zis ceva de genul: "Le-am dat clientilor care cumpara mai multe de obicei", dar daca insisti, iti da. Eu n-am avut noroc, nu mai avea decat unul, mi-a zis sa revin.Parca m-ar tenta sa incerc o incinta cu difuzoare SAL, inca sunt la stadiul de grafice Link spre comentariu
Vizitator lost_p Postat Octombrie 25, 2004 Partajează Postat Octombrie 25, 2004 Difuzoare SAL se gaseau in Bucuresti la Disco Light&Music,dar din cate stiu eu nu mai au.Stie cineva unde se mai gasesc? Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 Pentru parametrii SAL pdf-urile le gasiti http://www.sal.hu/cikkccs/cikkdokumentumok/ Poze cu difuzoarele ... http://www.sal.hu/cikkccs/cikkkepek/ Link spre comentariu
kappa_ii Postat Decembrie 22, 2004 Partajează Postat Decembrie 22, 2004 care este marea diferenta intre difuzoarele pentru masina si cele de casa ?ca eu as vrea sa fac niste boxe cu difuzoare dastea pentru casa ! Link spre comentariu
Vizitator VANILLA Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 Ma scuzati ca intervin si eu, dar am dat intamplator peste acest forum, si am ramas frumos impresionat.Am facut si eu mai multe incinte,unele calculate(pentru oameni cu ureche si pretentii)si altele necalculate(dimensiuni la ochi,cu aproximari din experienta),si am folosit diferite tipuri de difuzoare, mai mult sau mai putinprofesionale si hi-fi.Acum vreo luna am facut o pereche de boxe de 40W,pe doua cai,4ohmi,pentru un prieten,si am folosit difuzoare SAL.difurile de bas erau de 165mm de 40RMS(nu mai stiu modelul,dar maine o sa caut cutiile in care erau,si o sa imi aduc aminte)si tweterele erau de 30-40W(nu mai retin puterea,tip dome)si un filtru cu taiere la 1500 hz.Am ramas surprins ce bine se auzeau intr-o cutie facuta la plezneala,de 50/30/30 cm cu compresie(inchisa ermetic).Aveau un bas curat si care facea sa vibreze paharele si cristalele din vitrina,iar inaltele se auzeau foarte bine.Asa ca numai vorbe bune despre SAL.(daca nu se supara moderatorii,cei ce sunt interesati de boxe home made ma pot contacta pe mail la : [email protected] ) Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Eu am 4 difuri de bas SAL :doua din seria SR 3040 si doua SPA 3040.SR-urile le folosesc fara inalte in pt. SPA folsesc inalte DP 35 tot de la SAL. La un pret de 1100000 pt. un bas si 500000 pt inalta aceste difuzoare merg extraordinar.Intr-o camera de 6m pe 8m si cu un amlif. facut de mine de 4*90W RMS se auzea ca intr-o discoteca. Link spre comentariu
C0B Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Vreau si eu preturile la toate produsele SAL! le are cineva ? Link spre comentariu
Vizitator hazard Postat Ianuarie 13, 2005 Partajează Postat Ianuarie 13, 2005 preturile le gasesti pe http://www.telezimex.ro, cauta si tu pe acolo...partea proasta este ca sunt listate dupa codul produsului si nu dupa modelul dif-ului.Dc esti baiat destept le descurci tu :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum