Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dif-uri SAL

Vizitator hazard

Postări Recomandate

Vizitator DocX

Don't worry... nu e offtopic... marfa ca esti din Cluj ca acolo e reprezentanta lor, la Telezimex, nu? Am vazut aici in Buc aveau un catalog frumos cu toate difurile SAL si nu aveau decat unu in magazin... poti sa te uiti ce cataloage au pe acolo si sa imi zici eventual cat costa te rog? poate putem sa facem cumva prin posta... eu vreau sa fac multe chestii cu produse SAL si ar fi util un catalog...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• C0B

4

• Murcielad

2

• kai

2

• MadRaper

2

Top autori în acest subiect

Vizitator andrey82

Direct la Telezimex nu am fost inca. Am fost la unul din reselerii din cluj(in cluj sunt 2 firme "distribuitoare" de SAL; adica care chiar sunt trecute pe siteu telezimex). Catalogul ce l-am vazut eu era in maghiara, dar era. Mi-a spus doama de acolo de la magazin ca mi-ar da si mie dar nu mai are decat unul ca restul lea dat pe toate. Oricum sunt interesat de chestie,o sa vb la Telezimex sa vad ce si cum, poate ma fac si eu distribuitor de SAL :P. Dupa cum am vazut in magazin preturile sunt zic eu destul de apropiate de alea de la telecomenzi.ro(Ying Chun & Senon), un pic peste.Ai folosit difuri dintrastea? Ce pareri ai despre ele?EDIT. Cred ca nu se vand cataloagele. Se dau numai la distribuitori :(

Link spre comentariu
Vizitator seb@s

api am folosit dupa sfaturi bassbox-u si am rezolvat cu cutia.Pai ,mai Murcielad bineinteles ca depaseste boxele de la calc dar si toate chinezariile de pe piata noastra. Sunt destul de multumit de el ,nu e visaton alea ,alea firme tari, dar destul de bun si da un randament excelent (parerea mea! :o ).

Link spre comentariu
Vizitator DocX

Da, si eu sunt multumit... le-am folosit si sunt mult peste China daca luam de exemplu diferenta de pret dintre un yng chun ydd200lpp si un SAL srp 1620 de doar 100.000 lei. Deci sunt niste difuzoare cu mult peste China insa cu preturi doar putin mai mari

Link spre comentariu
Vizitator buhu

Intradevar isi merita banii cu varf si indesat,si sa nu uitam un lucru impotant :ai parametrii TS la toate modelele .Asa ca este singura solutie viabila pentru un sistem audio decent din pdv calitativ si cu un pret mic.Dupa mine cele din seria SRP sunt cele mai bune(am si folosit Srp 1620) dupa cum au parametrii ,nici nu exista comparatie cu kinezariile......

Link spre comentariu

Telezimex-ul, ca si depozit SAL pe Romania lucreaza in cea mai mare parte prin distribuitori. Toata partea de vanzare se bazeaza pe discount-uri, in asa fel incat sa cumperi acelasi produs de la Telezimex sau de la distribuitori cu maxim 5% diferenta. In Cluj, cei de la Saimon au adaosul mai mare de atat. Dar la Vest Sound, daca mergi sa cumperi mai mult de cativa metri de cabluri si doi conectori, adica daca mergi sa cumperi de oarecare valoare, obtii un discount care aduce produsul la pretul celor de la Telezimex. Mai mult de atat, la Vest Sound gasesti cataloagele in engleza, parametrii si incintele gata calculate pt absolut orice tip de difuzor de acolo si mai gasesti si oameni care sa-ti explice despre ce e este vorba, eventual sa te si ajute daca e cazul. Findca lucrez si cu Telezimex-ul, si cu Saimon si cu Vest Sound pot sa spun despre primele doua ca nu sunt locurile unde are rost sa ceri informatii mai serioase despre produse... Se stie pretul, impedanta si puterea....si cam atat.

Cat despre montajul de pe Golf (si sper sa nu se supere Vasile pe mine :oops: ) se mai pot obtine informatii, eventual posta pareri undeva pe langa link-ul asta :) :

http://www.hi-fi.ro/phpBB2/viewtopic.ph ... 0d60c3003f

Tot acolo am inceput sa prezint si rezultate aprox exacte al unor teste corecte (atat cat permite tehnica disponibila) efectuate pe produse SAL, in special pe cele auto. In paralel, in perioada urmatoare, o sa deschid un subiect aici cu teste pe difuzoarele Hi-Fi a celor de la SAL. Lucrez deja la asta.

PS: Vasile....pe partea asta s-ar putea sa am nevoie de ajutorul tau.

Link spre comentariu

eneelectronics: ce ziceai de condensatorii aia? :)Daca tot vine vb de seria SRP de la SAL, SRP 2030 are Qts: 0,28 si 89 db sensibilitate... plus alte caracteristici tentante. Si costa undeva sub 700 de mii. Mi se pare mai mult decat convenabil. Vasile, te tin la curent. Continuu. :)

Link spre comentariu
Vizitator DocX

Foarte frumoase pozele... bravo tzie ca le-ai facut ca sa vedem si noi cei care nu am fost. Am aflat in ultima zi de la unu' ca a fost SAL acolo...Cum se auzeau? asa relativ?Io tocmai am fost la cineva si i-am aratat boxele mele cu SAL de 2x70W pe compresie si cica nu ii place cum se aud. pe un amplituner TEAC 5x100W le-am dat la maxim cu bass si treble la maxim si nici macar nu s-au incalzit vreun pic. Distorsiona doar din amplificator destul de putin. Ca nu ii place cum duduie bassul. Fiind pe compresie si pe 2 cai se aude tare bassul, de. Nici muzica nu corespundea, era o nasoleala de simfonica si muzica din asta veche... Mie personal imi placea cum ii sareau in sus niste ornamente prin vitrina. Fiecare cu gustul lui

Link spre comentariu
Vizitator Cooler

le-am folosit si sunt mult peste China .... Deci sunt niste difuzoare cu mult peste China insa cu preturi doar putin mai mari

Ca sa stii si tu: difuzoarele SAL sunt facute in China...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări