Vizitator hazard Postat Septembrie 10, 2004 Partajează Postat Septembrie 10, 2004 Stie cineva ceva de SAL-urile astea?Din cate vad sunt facute la unguri si reprezentanta aici. http://www.telezimex.ro ca preturi vad ca dau bine, acum nush dc specificatiile sunt corecte si dc sunt bune de ceva. Link spre comentariu
MadRaper Postat Septembrie 10, 2004 Partajează Postat Septembrie 10, 2004 eu mi-am luat 2 difuri SAL de 25 cm seria subwoofer si e o diferentza de la cer la pamanat intre ele si un dif tot de 25 cm "yung chung"(nu stiu exact cum se scrie..)oricum isi merita banii cu siguranta 8) Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Septembrie 10, 2004 Partajează Postat Septembrie 10, 2004 De unguresti sunt unguresti adevarat,dar parametrii ptr.modelele lor(in speta ptr.SR 2530 subwoofer)unde pot gasi? Link spre comentariu
Vizitator hazard Postat Septembrie 10, 2004 Partajează Postat Septembrie 10, 2004 aici in cta e reprezentanta si mi-a dat nenea ala un catalog si aveau toti parametrii la toate dif-urile acolo:) Link spre comentariu
Vizitator bogdan3l Postat Septembrie 10, 2004 Partajează Postat Septembrie 10, 2004 si zici ca au si parametrii ts ?!eu vreau sa imi iau doua woofere de hartie de 20 de cm de la ei. imi plac ca sunt " adanci" si au magnetul mare ( scuze pt. limbajul nonprofesionist ) ....dar daca mai au si parametrii ts mai trebe decat sa fac rost de bani . Link spre comentariu
Vizitator bogdan3l Postat Septembrie 12, 2004 Partajează Postat Septembrie 12, 2004 spuneti-mi si mie un program cu care sa calculez niste incinte pt difuri sal caci cu winisd imi dau valori exagerat de mari ( gen 40 litri pt un dif de 13 cm :shock: ) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 12, 2004 Partajează Postat Septembrie 12, 2004 Este normal sa-ti dea incinta mare pentru ca aceste difuzoare au qtc-ul mare. Link spre comentariu
Vizitator bogdan3l Postat Septembrie 12, 2004 Partajează Postat Septembrie 12, 2004 deci ar trebui sa se auda bine daca fac o incinta dupa cum imi zice programul :!: si inca ceva : ce parere ai de difurile astea ? sunt peste ying chun? :?: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 12, 2004 Partajează Postat Septembrie 12, 2004 Nu pot sa fac o comparatie pentru ca inca nu am lucrat cu nici un SAL Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 Am avut in doua boxe 2 ying chung de 16 cm din alea cu suspensia verde (care costa 140.000). Am luat azi 2 SAL SRP 1620 (16 cm/300.000 lei). Diferenta e imensa. In primul rand ca aspect. Au suspensia din cauciuc (nu din spuma ca china made) si sunt foarte frumos finisate... nu cu lipici in plus si astea. Le-am pus in incinte care sunt facute cam dupa oki. Am o statie Electromures de 2x15 W in 4 ohmi (difurile au 8 ohmi si astea si alea yng chun... astea inseamna cam 8 W nu?). Statia asta la maxim cu difurile china se auzea nasol... zici ca dadeam cu 100 W in ele. Cu astea dau la maxim si se aud super... nu tine statia ca ele au ceva mai mult...Difurile cica ar avea 40 W nominal/60 W peak. le-am pus si la vro 35 W sa vad daca chiar tin si nu au nimic... se aud perfect si la 35 W... banuiesc ca chiar tin 40 W cat scrie pe ele....Deci parerea mea... SUNT EXCELENTE!! Calitate/pret super... parerea mea! Link spre comentariu
kai Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 Eu am bagat un SRP 1620 intr-o incinta TL si pot sa spun ca ii marfa. Sper sa gasesc si un Tweter pe masura. Link spre comentariu
Vizitator bogdan3l Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 si cu basii cum sta? adik daca ati auzit vrodata un ydd 200 lpp puteti sa faceti vre'o comparatie ? eu vreau numai pt basi fiintca pt medii am dalea chinezesti cu suspensie verde si se aud destul de bine pentru urechea mea de amator :wink: defapt eu vreau sa fac doua subwoofere si sa scot pe ele fregvente de pana la 200 hz ....ca sa nu bag basi in alea cu suspensie verde ca vreau sa imi iau amplificator d'ala de 4X40 de la adelaida (desi sunt mai mult ca sigur ca nu are atata ) dar pretul este rezonabil ( chiar mic) . chiar asa ....stie cineva daca merita amplificatorul asta ? daca este cineva care a intles ce am vrut sa zic , il rog foarte frumos sa imi raspunda :mrgreen: Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 se aud super bassii. am auzit/avut ydd200lpp 20 cm si nu se pot compara cu astea. sunt calumea... scot de la 45 Hz in sus deci merge destul de bine pt basi. Link spre comentariu
kai Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 ydd 200 lpp nu am auzit, da' cu un SRP 1620 in incinta mea aproape de maxim(de ce poate diful) incep sa vibreze vitrinele, fara distorsiuni sesizabile. Link spre comentariu
Vizitator bogdan3l Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 ura!!! ura!!! dar cu dimenziunile cutiei cum fac ? ca 40 de litri mi se pare mult. ar insemna sa fie un cub cu latura de 35 cm. dar mai intai sa imi iau amplificatorul ca la ritmul in care strang eu banii..........deh daca parintii nu sunt d'acord cu muzica data tare sau cu boxele mari. cel putin in vara asta mi-am facut o pereche de boxe pe 2 cai -alea pe care o sa le transform in boxe pt medii si inalte si asta numai din ce am strans eu.din pacate boxele nu le am acasa pt ca parintii mei nici nu stiu de ele. inca ma astepata sa le iau de la tara .....probabil le voi aduce acas ' de Craciun pt ca atunci sigur nu vor avea ai mei chef de cearta. Sper ca pana atunci sa imi cumpar amplificatorul ala si sa imi fac si subwooferele care s-ar putea sa fie cu difuri sal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum