danutz- Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 am o dioda jumatate violet jumatate neagra si una mica din sticla o parte rosie o parte albastra este vre-una dioda de detectie? Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Dioda din sticla este de detectievezi mai multe aici: viewtopic.php?f=66&t=77753&p=690473&hilit=dioda+detectie#p690473 Link spre comentariu
danutz- Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 dar dioda mea este tre sferturi albastra si un sfert rosie sigur este de detectie in topicul trectu scria ca tree sa aiba 3 dungieu vreau sa o folosesc in realizarea uni redio cu galena Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Toate diodele de comutatie de putere mica+zennere pana in 1,4W au capsula de sticla la ora actuala.Cele pt. detectie erau cu germaniu, dar nu se mai fabrica de multi ani, au fost inlocuite total de Shottky. Aceea din poza pare a fi o dioda de comutatie, daca nu e suficient de rapida, si nu are o capacitate proprie mica, nu e buna de detectoare, mere slab. Link spre comentariu
danutz- Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 AM SA O INCET TOTUSI SA VAD CE IESE :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum