bebe33sb Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 De curand am reusit sa imi asamblez kitul primit cadou din USA , l-am testat dupa etalonare functioneaza foarte bine isi merita banii, am vrut sa achizitionez unul de aici dar sa ivit ocazia sa primesc unul cadou. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 asa si ? nu esti primul si nici ultimul. nu toata lumea deschide un topic nou cand lipeste 10 piese pe o placa.cu ce ne ajuta infomatia asta ? Link spre comentariu
bebe33sb Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Te deranjeaza? K nu inteleg care este treaba am pus si eu o poza aici cu acest aparat . Nu inteleg de ce te ofensezi asa. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 atunci imi rezerv si eu dreptul sa raportez mesajul catre moderator. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Sa-l stapanesti sanatos! Si sa prinzi cat mai multi "vinovati" cu el, inainte sa devina porci si si sa faca pagube... Link spre comentariu
bebe33sb Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Multumesc .Nu inteleg de ce d-nul Stefan se ofenseaza asa , aici vad ca scrie ca ne putem da buni cu ce scule avem , chiar nu inteleg de ce acest domn se oftica sau se ofenseaza . Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 ma oftic pentru ca altii au scule mai bune ca ale mele Link spre comentariu
bebe33sb Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Na lasa , stai linistit ca nu sunt eu cu cele mai tari scule de peaici. fiecare cu ce are si cu ce poate. Link spre comentariu
Craciun Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 @bebe33 mesajul trebuie sa contina ceva util si pentru ceilalti useri , faptul ca ai achizitionat un esr nu este un lucru important in sine pentru ceilalti useri. Daca vrei fa o comparatie cu alte aparate de acest gen cu avantaje/dezavantaje ,etc. Link spre comentariu
Pongo Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Kitul respectiv a avut si el o schema.... si cum din dar se face dar... si cum pentru noi, cei de pe forum, este mult mai interesanta aceasta "fotografie", poate o scanezi si ne-o prezinti ! In rest ce sa spun, sa-l stapanesti sanatos si la mai multe AMC-uri ! Era interesant sa ne prezinti diverse faze ale montajului, asa puteam sa mai comentam si sa mai invatam cate ceva. Link spre comentariu
Craciun Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 topic closed !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate