Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce emitator fm sa aleg ?

alexmarian

Postări Recomandate

Spor la treba si sa speram ca nu iese vreo armonica peste vreu serviciu militar. Atunci e naspa rau. Nu ai fii primul care primesete baietii care ,,decoreaza casa". Fa-o si tu legal ... du-te si da un amarit de examen , apoi fa si ...televiziune fiindca poti, dar tot cu respectarea legilor.yo2mjm73!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexmarian

7

• Th3_uN1Qu3

5

• yo9hrb

3

• adicontakt

2

Top autori în acest subiect

Ceri sfaturi, ceilalti se chinuie sa-ti explice ce si cum dar tu o tii tot pe a ta, in sensul ca erai decis ce schema sa faci chiar daca colegii ti-au recomandat altceva. Acum vii cu o schema de 60W :nebunrau: ... si nu vrei sa faci piraterie, nu???? :nebun: Deschidem subiecte... asa sa umplem forumul aiurea; ma rog, tu faci ce vrei.....

Link spre comentariu

Ceri sfaturi, ceilalti se chinuie sa-ti explice ce si cum dar tu o tii tot pe a ta, in sensul ca erai decis ce schema sa faci chiar daca colegii ti-au recomandat altceva. Acum vii cu o schema de 60W :nebunrau: ... si nu vrei sa faci piraterie, nu???? :nebun:

poi eu asi utiliza cu placere un modulator+amp dar doar dak ar emite pe o raza e minim 3 km .
Link spre comentariu

Nu-i vina lui ci a celor ce-l baga in seama, chiar si moderatorul, in loc sa inchida subiectul ii raspunde. Pacat...

Da, i-am raspuns si i-am spus cam ce-l asteapta si ce se poate intampla. Poate nu stia ca 3..5 km tot dosar penal inseamna. Chiar fara muzica si "dedicati". Acum stie. Mi se pare normal ca intai sa-i spui unui om care sunt pericolele si la ce se expune. Este mult mai util decat sa sterg subiecte.O zi buna.
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări