Vizitator razvan32 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Buna ziua! Am urmatoarea problema am doawnloadat niste avatrae care se misca de exemplu un catel care da din cap si coada iar cand il pun la avataru meu de la messenger imi apare perefect dar nu se mai misca?imi puteti spune ce tre sa fac, setari etc.va multumesc Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Ai mai vazut la cineva (la messenger) avatare animate? Link spre comentariu
Vizitator razvan32 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 daca ma pricepeam nu mai intrebam nu trebe sa fi ironic Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 daca ma pricepeam nu mai intrebam nu trebe sa fi ironicEu doar te-am intrebat, nicidecum nu am intentionat sa fiu ironic. Stiu ca la avatarul din mess nu mergeau animatiile, poate intre timp cei de la yahoo au adaugat si optiunea asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum