Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema unitate DVD/RW Teac

Adi Florin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adi Florin

11

• Th3_uN1Qu3

6

• The Stressmaker

2

• Den

1

M-am uitat la poza care am pus-o aici inainte sa umblu la semreglabil. In acea pozitie are aproximativ 150 Ohm. Nu a umblat nimeni la el. Unitatea am luat-o de noua. Cand se duce laser-ul de dvd mai "lumineaza" lentila atunci cand ii bagi un dvd? Ca am observat ca atunci cand bag un DVD se vede prin dvd o luminita rosie. Capul se apuca sa incerce sa focalizeze si din cand in cand se izbeste de capatul dinspre centrul dvd-ului si face un zgomot urat. Oricum, mi se pare aiurea sa se strice atat de repede laser-ul de dvd avand in vedere ca nu cred ca am scis mai mult de 30 de dvd-uri cu ea de cand o am.

Link spre comentariu

Da, lumineaza in orice caz dar nu mai focalizeaza bine. Zgomotul ala inseamna ca "arunca" lentila ceea ce e un semn clar ca nu mai focalizeaza cum trebuie. 150 ohmi mi se pare mult prea jos, dar e Teac deci e posibil sa fie altfel facut, sa aiba inca o rezistenta in serie poate. Pana acum cel mai jos am vazut 900 ohmi pe un DVD-RW Pioneer de laptop, si degeaba am dat mai jos ca nu s'a schimbat nimic, tot slab citeste si tot la 2x scrie. A fost dat la maxim din fabrica.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări