Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 In orice caz, eu mi'am luat acum 3 ani un DVD-RW Lite-On aproape nou cu 40 lei. Merge bine mersi si azi. La ce preturi sunt nu e cazul sa te complici. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 M-am uitat la poza care am pus-o aici inainte sa umblu la semreglabil. In acea pozitie are aproximativ 150 Ohm. Nu a umblat nimeni la el. Unitatea am luat-o de noua. Cand se duce laser-ul de dvd mai "lumineaza" lentila atunci cand ii bagi un dvd? Ca am observat ca atunci cand bag un DVD se vede prin dvd o luminita rosie. Capul se apuca sa incerce sa focalizeze si din cand in cand se izbeste de capatul dinspre centrul dvd-ului si face un zgomot urat. Oricum, mi se pare aiurea sa se strice atat de repede laser-ul de dvd avand in vedere ca nu cred ca am scis mai mult de 30 de dvd-uri cu ea de cand o am. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Da, lumineaza in orice caz dar nu mai focalizeaza bine. Zgomotul ala inseamna ca "arunca" lentila ceea ce e un semn clar ca nu mai focalizeaza cum trebuie. 150 ohmi mi se pare mult prea jos, dar e Teac deci e posibil sa fie altfel facut, sa aiba inca o rezistenta in serie poate. Pana acum cel mai jos am vazut 900 ohmi pe un DVD-RW Pioneer de laptop, si degeaba am dat mai jos ca nu s'a schimbat nimic, tot slab citeste si tot la 2x scrie. A fost dat la maxim din fabrica. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 A inceput sa dea semne de oboseala si la CD-uri. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Am luat alta unitate DVD. Se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum