Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ATMEGA FUSEBIT DOCTOR

adrian82

Postări Recomandate

:101 fericire maxima ...am terminat montajul si funcioneaza...multumesc celor care m-au ajutat si in special lui "GeoMar" pentru print screen-uri.. eu cand scriam programul apasam "program" de la EEprom nu de la flesh..acuma stiu.. am deblocat un attiny13

post-27344-139829353734_thumb.jpg

post-27344-139829353744_thumb.jpg

post-27344-139829353754_thumb.jpg

post-27344-139829353768_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

in cit timpdupa apasarea butonului se primeste comfirmarea deblocat? rezistentele de R7-23 sun de 1K sau mai mici.au am pus de un kilo.

maxim 1 sec. si apoi se aprinde ledul verde pentru confirmare..
Link spre comentariu

da mai multe detalii..nu functioneaza montajul sau nu ai reusit sa programezi atmega 8? intrebai de rezistente 7-23 sunt de 1k..trebuie sa ai in vedere sa respecti valoarea pieselor indicate in schema.

Link spre comentariu

da mai multe detalii..nu functioneaza montajul sau nu ai reusit sa programezi atmega 8? intrebai de rezistente 7-23 sunt de 1k..trebuie sa ai in vedere sa respecti valoarea pieselor indicate in schema.

am avut un traseu cu lipituri reci,imi arata ca este refacut dar o nu le cieste .Schema o am respectato.Am in firevai si bin si hex am testat ambele pe rind.Dupa apasare circa o secunda si se aprinde ledul verde .
Link spre comentariu

am avut un traseu cu lipituri reci,imi arata ca este refacut dar o nu le cieste .Schema o am respectato.Am in firevai si bin si hex am testat ambele pe rind.Dupa apasare circa o secunda si se aprinde ledul verde .

Pai asa trebuie, dupa ce ai pus Atmega8 (care trebuie deblocat) in soclu, apesi butonul si trebuie sa se aprinda led verde, dupa circa 1 sec, care confirma "reinvierea" lui Atmega8 blocat. :ras:
Link spre comentariu

Pai asa trebuie, dupa ce ai pus Atmega8 (care trebuie deblocat) in soclu, apesi butonul si trebuie sa se aprinda led verde, dupa circa 1 sec, care confirma "reinvierea" lui Atmega8 blocat. :ras:
da inteleg dar ma gindeam la avr-urile mele sa fie chiar asa moarte?
Link spre comentariu

vasile eugen ai pus o intrebare cam ciudata!

a intimplat sa nu poata debloca vreun atmega sau attiny?

nici autorul proiectului nu cred ca a incercat toate seriile de atmega, attiny !ce µControler ai tu si nu-l poti debloca?
Link spre comentariu

vasile eugen ai pus o intrebare cam ciudata!

a intimplat sa nu poata debloca vreun atmega sau attiny?

nici autorul proiectului nu cred ca a incercat toate seriile de atmega, attiny !ce µControler ai tu si nu-l poti debloca?
mai am patru atmega 8 si trei attiny2313.Dupa cum am zis am reusit doar un atmega 8 si doua attiny2313.cu acest dispozitiv.
Link spre comentariu

Salutare si LA MULTI ANIAm si eu o intrebare referitor la cei care au facut acest deblocator,sa intimplat sa nu poata debloca vreun atmega sau attiny?

daca te uiti la adresa unde este prezentat acest deblocator o sa vezi o lista cu toate tipurile de integrate care se pot debloca. ce este cu verde sunt acelea pe care autorul le-a incercat.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

buna tuturoram realizat si eu un programator dupa documentatia existenta pe aici. Sunt incepator in acest domeniu si nu stiu ce am gresit. Iata cum am facut eu: dupa ce am realizat cablajul am scris ultimul update de firmware pe un atmega 168 . am efectuat scrierea cu ponyprog ; am pus un attiny 2313 in soclul de 2*10 pini si am apasat pe start. Ledul verde a clipit de cateva ori foarte repede dupa care s-a aprins ledul rosu si sta aprns chiar daca scot attiny din soclu .La fel face si daca nu pun nimic in socluri . am mai incercat cu un atmega 8 smd sa il deblochez dar tot nu am reusit.

Link spre comentariu

ledul rosu sta aprins daca nu ai nimic in socluri..se face verde doar atunci cand ai un c.i in soclu si a reusit deblocarea dupa apasarea butonului.. eventual pune niste poze sa vedem despre ce e vorba.. verifica traseele!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări