Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ATMEGA FUSEBIT DOCTOR

adrian82

Postări Recomandate

N-am mai avut timp sa mai postez dar sa stiti ca am reinviat fusebitudoctor. Am mai studiat placa atent cu lupa si am gasit un pin la un tranzistor cu lipitura rece.Am deblocat cateva atmega8..Un atmega328 nu a vrut ,probabil l-am busit eu si nici nu mai am altul sa verific.Intradevar trebuie scris numai Hex-ul.Curios ca de pe unde am descarcat eu da 2 fisiere. Hex si BIN .Daca nu ma insel ..daca scriu binul in locul la HEx merge si cu continutul acestuia.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Buna seara .

Pt a programa un AMTEGA328P cu ajutorul unui AVR ISP connector  , in utilizarea decodarii unei navigatie RNS 315 , ce programel pot folosi pt a scrie eeprom si Flash.

Multumesc .

Link spre comentariu

Extreme burner. Pentru win XP-win 11, max. 64K Flash

Khazarma . Pentru win XP-win 7, fără limită memorie flash. Probleme pe win 10 si win 11 pe 64 biti

Avrdude. Pentru win XP-win 11, uneori face probleme mari cu fuse.

pentru win 10 şi win 11 trebuie instalat un driver virtual cu USBASP pentru win 7 şi zadig.

Link spre comentariu

Salut ,

In primul rand vreau sa - ti multumesc pt raspuns , am win 10  ---  64 bits , am scris cu Avrude iar cand am facut conexiunile pe Navigatie programelul de decodare a trimis mesajul ca nu am fusebiti respectivi pt ATmega 328P .

Pobabil inainte de Avrude eu am incercat Burn Bootloader de la Ardunio.

Oricum Luni voi comanda un alt Atmega 328p si voi incerca din nou .

Multumesc mult pt informatile oferite .

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări