Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

multa stiinta putina practica

liviu

Postări Recomandate

IMPERIAL70 - nici forumul acesta, nici vreun altul din lume nu sunt (si nu pot fi) instrumente pt a invata. Pe forumuri se pot lamuri unele nedumeriri, se pot afla solutii punctuale, dar NU SE FACE SCOALA. Pur si simplu nu se poate - nu ar mai fi forum ci un site cu pdf-uri de nivel inalt, pe care oricum nu le-ar citi nimeni.

Cateodata, unii din cei care stiu descriu - eventual amanuntit - o tehnica, un procedeu sau un fragment de teorie. Asta nu inseamna ca citind acele lucruri ai ajuns SA STII.

Cine isi inchipuie altfel, imi pare rau, dar ilustreaza exact expresia lui VTP - "cultura de net".

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liviu

23

• Th3_uN1Qu3

4

• adrian_pic

4

• [i_unit]

2

Top autori în acest subiect

Nu-mi vine sa cred ca sunt considerat un incult.Eu credeam ca se intelege la fel ideea indiferent daca folosesc sau nu semne de punctuatieNu cred ca sunt un taran si nici un incult totusi am 14 ani de studii.Ma scuzati daca am vorbit aiurea , o sa incerc sa trimit cateva poze dar nu stiu cu ce program sa le fac mai mici ca pozele mele au 2mb.

Link spre comentariu

Liviu , Dupa ultimul post, i-mi retrag cele scrise anterior si ma alatur celorlalti. Shambala, Am inteles ca nu vrei sa fii profesor , pentru ca nici altii nu cred ca vor sa fie elevi. Cit despre utilitatea forumului este adevarat ca nu poate fi un pdf avansat, dar macar o sectiune ar putea deveni. Oricum pararea mea este ca nici un forum indiferent de domeniu, nu trebuie sa se adreseze exclusiv initiatilor sau cunoscatorilor, ci mai degraba sa faciliteze acumularea de cunostinte chiar pentru cei cum tu generic i-i numesti ca avind cultura de net. P.s. La tinerete nu ai minte, iar la batrinete o pierzi si pe aceea care a-i avuto

Link spre comentariu

liviu de ce in primul tau mesaj ai scris fara semne de punctuatie si acum ai folosit semne de punctuatie? Prima data ai vrut sa castigi timp (maxim 5-10 secunde ai castiga poate ca nu ai apasat de cateva ori tasta , sau . sau ce mai era cazul. In schimb toti cei care au citit mesajul tau pentru a-l intelege l-au citit minim de doua ori sau o data dar foarte incet (punand ei imaginar semnele de punctuatie) pentru a pricepe ceva. Vezi ca nimeni nu s-a legat de tine cand ai scris: m-am dezamagit. Desi verbul ar doua forme: a dezamagi (pe cineva) sau a fi dezamagit(cand este vorba despre tine) s-a inteles informatia, dar cind nu pui virgula sa stii ca este jale. Cititorul este condamnat sa piarda timp pentru a te intelege.

Eu sincer chiar nu am inteles asta din ce ai scris tu desi am incercat sa pun imaginar semnele de punctuatie:

vorbiti de parca sunteti mama boxelor am zis hai sa ascult parerea voastra programul winisd .

mai exact asta am zis hai sa ascult parerea voastra programul winisd

recent am citit aici la aceasta sectiune intr-un topic urmatoarele:

cati 'artisti' ai intalnit care sa construiasca boxe fara cunostinte?

Deci este clar ca "din cap" slabe sunt sperantele sa sune cum trebuie. Poate cel mult "accepti" cum se aude o boxa facuta din cap.

Un user m-ai sus ti-a cerut sa specifici ce difuzor ai si ce ai vrut sa obtii cu el.

Sa stii ca nu 14 ani de scoala iti dau garantia ca nu esti incult. Doar comportamentul si atitudinea ta fata de ceilalti este garantia ca nu esti un incult. Mai ales ca esti plecat din Romania stii bine ca nu o diploma scoasa din buzunar iti ofera garantii ci ceea ce ti-am spus mai sus. Diplomele romanesti sunt "recunoscute" numai in masura in care detinatorul acestora demonstreaza ca are valoare, altfel nici nu ii intereseaza daca ai zeci de doctorate cat timp te "simt" ca esti valoric foarte slab.

Ai spus ca ai citit un pic formul acesta, nu ai vazut cum procedeaza altii pentru a pune niste poze aici?

Link spre comentariu

Mie mi'a iesit tot ce am proiectat cu WinISD inclusiv o incinta bandpass. Daca ti se pare ca nu se aude bine, trebuie sa tii minte ca cea mai mare influenta asupra sunetului o are CAMERA si mobilierul ei. Incearca sa muti boxa si sa vezi unde se aude mai bine.

Link spre comentariu

Imi place cum se aude , difuzorul asta e chiar ok , suna bine , eu doar am vorbit despre alte chestii, incercam ca toti cei de pe forum care se cred destepti , in loc sa/si prinda mintea cu prostu si sa critice gramatica taranului , sa dezvolte ideea sa se faca mai multa culoare in conversatii , sa fim mai deschisi in cea ce zicem nu cea ce scriem

Link spre comentariu

Nu stiu daca ai observat dar gramatica e criticata doar cand cel care intreaba folosind acea gramatica (sau mai degraba nefolosind) intreaba ceva la care putea sa gaseasca singur raspunsul, adica "vrea mura in gura". Cei cu experienta sunt obisnuiti cu atitudinea asta si atunci reactioneaza cum ai vazut mai sus.Nu cred ca se poate sa iei inapoi ce ai scris... Ca sa nu se mai intample, foloseste Opera ca browser de internet, daca s'a deconectat netul sau ai intrat pe alta pagina din greseala, dai back si iti apare inapoi tot textul. Adevarul e ca poti sa faci boxe dupa ureche si sa inveti cate ceva, astfel ca la fiecare constructie iese un lucru mai bun, dar poti sa si faci "lazi cu difuzoare" si sa nu iti iasa nimic. Asta depinde doar de vointa.Eu m'am obisnuit sa nu mai intreb, daca dau de o schema care imi place o iau si o fac, dupa care imi exprim parerile cu montajul in fata. Eu am un subwoofer montat intr'un birou si acordat la 20Hz, daca as fi intrebat inainte sa il fac, multora li s'ar fi parut o idee tampita. Insa suna de rupe si reprezinta si utilizare eficienta a spatiului existent... 2 iepuri cu o singura lovitura.

Link spre comentariu

Dupa atata gramatica imi piere pofta de a dezvolta cea ce simt , nu stiu in ce consta libertatea .De a nu fii tu?Nu-mi vine sa cred ca pe un forum unde sunt atatia electronisti , poate iesi o treaba ca asta .Unde sunt oamenii destepti care nu isi prind mintea cu prostii si dezvolta ideea taranului din mine.Eu cred ca la critica toti suntem buni ,suntem mai putini buni in a ajuta un sarac care ar trebuii invatat de atotstiutorii care sunt prea inutili in a face ceva cu adevarat util pentru comunitatea in care traim.Care e problema daca am trait 21 de ani in ardeal unde ...Io se foloseste ca painea calda.De fapt e un accent de latin care suna foarte bine ..........fain.In limba spaniola JO inseamna eu , cea ce conteaza e ,ca e ,la prezent.Atata harababura pentru un amarat de subiect prost scriis ,in care conteaza mai mult scrisu decat ideea.Traim in seculul 21 in care desteptii sau cei care stiu sa scrie , se preocupa de gramatica ,in loc sa ajute oamenii care mor de foame.Fratiilor ,daca se poate spune asa ceva. Cuvantul FRATIILOR nu inseamna lipsa de respect , din contra,comunicare indiferent de varsta si cea ce stim.De asta exista un forum , de asta ar trebuii sa fim prieteni .Mai multa rabdare , ca suntem oameni care invata din greseli.Si acu sa va dau un exemplu > in care o sa scriu fara virgule si alea altele.ce ma faceam io daca in tara in care sunt acum toata lumea radea de mine ca nu stiu sa vorbesc.oamenii de afara sunt prea intelegatori si deschisi ca sa rada de un roman care nici macar nu stie sa zica bunaziuanoi romanii radem la orice chestie de pronuntie.mama ei de deschidere .un exemplu concret e ca un roman dupa 10 ani de stat in strainatate cand incepe sa cunoasca limba ii spune strainului sa pronunte cuvantul sase .strainul pronunta cum poate si romunl rade de el.bravo fratiilor ca noi romanii nimeni.si cu asta am terminat .nu trebe sa ma scoateti de pe forum ca plec eu de unul singur

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări