vdingo11 Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Salutare. Am un laptop asus x51l la care acumumulatorul nu se mai incarca de loc. Dupa mine pot fi doua probleme:1. acumulatorul este busit si trebuie cumparat altul nou2. curentul nu ajunge la acumulator si acesta nu se incarca.Exista vreo posibilitate de a masura daca la acumulator ajunge curentul si tensiunea corespunzatoare: am vazut ca are 6 conacte.Se poate masura acumulatorul cumva sa vad daca mai este bun?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
bchendran Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 de obicei bateriile se busesc Link spre comentariu
vdingo11 Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 de obicei bateriile se busescSi eu cred 95% ca este bateria. Totusi trebuie sa existe o posibiliate prin care sa vad 100% daca este busita bateria. Din pacate nu am gasit pe nimeni cu acelasi model ca sa verific cu alta baterie si vreau sa fac comanda online (daca nu este bateria s-au dus pe fereastra banii mei).Dupa parerea mea (nu ma pricep foarte tare) exista si posibilitatea ca la abterie sa nu ajunga ce trebuie si ea sa fie buna. Link spre comentariu
bchendran Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 pune-o pe alt laptop si vezi. Link spre comentariu
vdingo11 Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 pune-o pe alt laptop si vezi.Pai nu prea gasesc un model asemanator. Link spre comentariu
Vizitator criss123 Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 da incarcatorul esti sigur ca merge??? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Eu asa as face: cauta un magazin mai mare gen Altex, Domo...si vezi daca au modelul ala la vanzare.Ii dai 5 lei baiatului de acolo si il rogi sa-ti lase la incarcat bateria o ora. Pe urma o probezi acasa si te prinzi cine e vinovat.Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum