gaby1204 Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Buna ziua . As dori un corector de ton bun , testat . Ca preamp am de gand sa folosesc un tl082 , iar ca amp lm3886 .(Din proiecul lui Ratza) . Astept raspuns . Toate cele bune... Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Cauta corectorul lui zal. Il folosesc pe LM3886 si merge exceptional. Incearca sa inlocuiesti TL-ul cu ceva din seria NE sau OPA. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 La sensibilitatea montajului respectiv, nu se va irautati raportul semnal/zgomot nici daca utilizeaza A741 ! Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Nu va contrazic, dar personal am auzit diferente intre TL si OPA. Intre OPA si NE diferentele sunt mai greu de sesizat. Poate sa confirme si ratza (si nevasta`sa) ca sunt diferente audibile in cazul operationalelor. De cand folosesc corectorul lui zal am renuntat si la preu. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Daca utilizezi operationalele in corectoare sau preamplificatoare cu sensibilitatea scazuta la intrare (nivelul semnalului aplicat sa depaseasca 200mV) nu se va simti vreo diferenta. In cazul intrarilor mai sensibile, bineinteles ca factorul de zgomot al operationalului conteaza. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Ataşez schema cu LM3886 şi reţea de corecţie, atenţie la corectarea intrării, în schemele de pe net e greşit concepută: Link spre comentariu
gaby1204 Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Am facut deja schema amplificatorului din proiectul lui ratza , puteti sa imi dati schema cu curectorul?(pcb) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum