Vizitator drlaurentiu Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Daca ma poate ajuta cineva.......am o combina si are ca final un integrat de la panasonic AN17832A http://datasheetz.com/data/Integrated%2 ... heetz.html si nu gasesc sa il cumpar ... daca vine cineva cu un inlocuitor pt el sau de unde il pot cumpara :cry: Link spre comentariu
djdansmart Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Se gaseste la o firma de piese!! Nu e nici scump.. Am uitat sa citesc regulamentul viewtopic.php?p=17653#p17653 edit remus68 Link spre comentariu
Vizitator drlaurentiu Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Dar la o firma de piese nu pot sa comand,(sunt un simplu student nu director de firma ) ...daca are cineva cont si poate comanda as fi foarte recunoscator ...pe tot google asta nu am gasit sa il cumpar ... la naiba :cry: :cry: :cry: Link spre comentariu
cristronic Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Este echivalent cu AN7523. Link spre comentariu
Vizitator drlaurentiu Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Nu cred ca este echivalent ... dupa cate am vz in DataSheet difera foarte mult ...... AN17832A este folosit pt 2 iesiri de innalte de 15w fiecare pe 4 ohm si una de subwoofer de 30w 8ohm iar elimentare o are de 12v diferential dupa cate am masurat eu si am vz in DataSheet-ul lui....merci pt ajutor !!! Link spre comentariu
cristronic Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Aveti dreptate,din cauza oboselii am confundat cu AN17823A,imi cer scuze pentru greseala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum