Vizitator valituie Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Buna seara! Nu stiu daca este locul unde pot pune o astfel de intrebare dar sper sa nu va suparati , si pe cei care stau mai bine decit mine cu teoria ii rog sa ma ajute ! Este vorba de o masina Opel , un model mai vechi al unui prieten , caruia i s-a stricat releul regulator de incarcare piesa pe care nu o mai gaseste si caruia vreau sa-i adaptez un releu electronic de dacie . La alternatorul original , niciuna din periile colectoare nu este legata direct la masa (-) ca la cel de dacie legatura , pe care trebuie sa o fac eu . Acum intrebarea mea este daca are vreo importanta pe care dintre cele doua perii o leg la masa , conteaza care este legata la - si care la + ? Cu respect ! Link spre comentariu
tibix Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 nu conteaza.doar sa fie releu electronic nu mecanic Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Si daca este releu electromecanic se efectueaza aceleasi conexiuni... mai mult, este si reglabil. Link spre comentariu
Vizitator valituie Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Multumesc ptr raspunsuri...Am inlocuit releul functioneaza ok.Cu respect!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum