cosmin_h Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Salutare! In poza atasata componenta incercuita pare a fi arsa (se vede ca sa incalzit destul de tare, iar daca pun multimetrul pe ea in ambele sensuri imi arata 0 ohmi). Imi poate spune cineva cu ce sa o inlocuiesc? HDD-ul a patit urmatoarea chestie: HDD-ul e extern si arata asa(http://i.clubafaceri.ro/clients/0/74639 ... 71_big.jpg), proprietarul il folosea la un laptop ASUS si intr-o seara a incurcat alimentatorul de la HDD cu cel de la laptop. HDD-ul se alimenteaza la 12v iar laptopul la 19v Placa cu partea de alimentare si usb e buna(am pus un HDD de capacitate mai mica si merge ok) problema pare a fi piesa incercuita(sper sa fie si singura) Astept sugestii Multumesc Acum sper ca sa atasat Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Unde-i poza cu piesa incercuita? Link spre comentariu
dorel_81 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Care poza? Mai atasati-o odata. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Puneti un BA157, nu conteaza ca are 150ns fata de 100ns timp de recuperare, cat are originala. Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 1SMBXXXAT3 Series/Zener Transient Voltage Suppressors = OnSemiconductor Cod piesa = 1SMB13AT3; Device Marking = LG Breakdown Voltage* =14,4 V http://www.datasheetarchive.com/Indexer ... 93966.html pagina a doua. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Multumesc pentru ajutor, aveti idee unde es putea gasi de cumparat minunea?HDD-ul ar putea functiona si fara dar avand in vedere ce a patit ultima data nu e exclus sa pateasca iar exact acelasi lucru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum