Vizitator coric66 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Sunt posesor si utilizator de 9-10 ani doar de Nokia Comunicator (9110 ,9210 si de 5 ani 9500)si foarte obisnuit cu acestea. Din pacate ultimul desi functional , nu-l mai pot utiliza , carcasa si balamalele (foarte curand si folia) sunt praf. Am luat succesorul lui , respectiv E90 ,in speranta ca e cel putin la fel de bun ca 9500 ,dar, de trei zile incerc sa-l inteleg (revoltat de diferenta mare intre softul clar si practic al lui 9500 si cel stufos si aiurea al lui N90). Din ce am nevoie ,am inteles in mare aproape tot , mai putin 2 lucruri: 1.Cum atribui EU eticheta vocala contactelor ce le folosesc foarte frecvent , avand in vedere ca daca raman pe eticheta atribuita automat de aparat imi scrantesc limba incercand sa pronunt si tot nu apeleaza exact pe cel care am nevoie 2.Nu face cautare in agenda (contacte) , dupa numarul de telefon.Deci sa tastez numarul si daca este in agenda , sa mi-l afiseze , cu nume si toate detaliile.Nu gasesc nimic in setari sau nu ma uit eu unde trebuie. Multumesc pentru ajutorul dvs. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum