valny Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Chiar cu riscul de a repeta un topic mai vechi as dori sa aflu ce se poate face unei panglici pt. LCD care nu mai lucreaza. Spun ca ma repet pt.ca mai demult a mai pus cineva intrebarea asta dar a lasat problema fara un raspuns concret. In cazul descris era vorba de 2 ceasuri, la mine este vorba de un telefon wirless PHILIPS DECT 225, al carui afisaj ii merge partial. In speranta ca imi va raspunde cineva va multumesc anticipat... si astept Link spre comentariu
valny Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Chiar nu exista solutie la problema mea? Dar daca incerc sa schimb panglica cu o bareta de cauciuc o merge? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Salut,daca dai mai multe detalii (poze) poate te putem ajuta...... Link spre comentariu
valny Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 Salut,daca dai mai multe detalii (poze) poate te putem ajuta......Scuze de intarziere. Iata cateva poze. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Dupa ceea ce se vede LCD are un cablu panglica autoadeziv care s-a deslipit pe unele contacte.Adezivul nu poate fii refolosit,iar contactele evolueaza in timp cu temperatura si socurile.La demontarea panglicii .se pot strica contactele lcd.Daca reusiti sa demontati panglica puteti folosi un cauciuc conductor de la un calculator de buzunar,cu panglica acestuia(daca are acelasi nr de contacte)s-au cautam o panglica.Ce dimensiuni are lcd si ce numar de contacte are ? Link spre comentariu
YO2LFF Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Poti folosi bareta de cauciuc (eu am inlocuit la un afisaj de Opel si merge ireprosabil), dar trebuie sa-i asiguri cumva o oarecare presiune (necesara) pentru contact intre afisaj si placa. Link spre comentariu
valny Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 Poti folosi bareta de cauciuc (eu am inlocuit la un afisaj de Opel si merge ireprosabil), dar trebuie sa-i asiguri cumva o oarecare presiune (necesara) pentru contact intre afisaj si placa.Am reusit cu bareta de cauciuc luata dintr-un MAVO stricat. Multumesc de sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum