Vizitator cristi apolozan Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 am un amplificator pioneer A-441, 4 X 50 de W, ampu e frumnos, are putere, dar are un mic "deranj", balansul e sub forma unui tzamburush care se da stanga-dreapta (sunt sigur ca shtitzi despre ce e vorba); acest balans, pe langa faptul ca este incomod, mai shi foshnae; sigur e pe duca, shi am o idee prea tare: langa pot.ul de inalte am un comutator (rec/typeI/typeII/etc), pe care nu-l folosesc, shi vreau sa-l scot(ma rog, il demontez shi il las prin amp. pe undeva), in locul lui vreau sa pun un potentziometru pt balans, cu firele trase de la balansul propriu-zis. intrebarea mea nu este daca se poate, pt ca sigur se poate, ci alta, ma rog altele:ce fel de potentziometru imi trebuie?cate fire sunt?, la balans, shi cum lipesc firele in functzie de pinii potentziometrului? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Citeste aici viewtopic.php?f=36&t=2390 In postarile voastre incercati sa scrieti CORECT romaneste , limbajul de CHAT cu tz si alte prescurtari sunt strict interzise. Link spre comentariu
suat Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 lasa-l intr-io pozitie cat sa nu-ti mai fosneasca... inlocuieste potentiometrul cu unul similar... ... sau... desfa-l.. ia o vaselina si o mina de creion moale.. amesteca-le pe amandoua pana faci o pasta neagra, ungi potentiometrul cu ea... si... voilla Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum