Vizitator aczberger Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 buna ziua...sunt nou pe aceste forum,am cateva idei despre partile electrice dar sunt deschis sa mai invat inca.sunt la constructia casei,am terminat-o la rosu si sunt la instalatia electrica,neavand curent de la reteaua principala am cumparat un generator de 2,2kw.nu am prea avut probleme,dar acuma de curand mam apucat sa trasez canalele pentru instalatia electrica si s-a ars rotorul masinei de taiat si mi s-a spus ca s-ar putea sa fie din cauza generatorului.acuma nu stiu sigur daca din cauza frecventei 50 hz ar fi problema,el scoate 220 v l-am masurat in timp ce functiona cu acel aparat care are puterea de 1000w.nu stiu daca are turatia de 3000 turatii/min.generatorul l-am mai folosit la o betoniera si duce chiar si plina,nu am avut probleme.am inteles ca nu e bine stabilizat curentul.are si o iesire pentru 12 v cc pana la 8A,pot pune o sursa ups de 2 kw sa anulez bateria din ea si s-o leg direct la tensiunea de 12 v?va multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Flex-urile se mai ard, mai ales cele ieftine. Nu cred ca e de vina generatorul, mai degraba regimul de lucru. Fa pauze mai dese ca sa nu se incinga motorul sculei.UPS-urile nu sunt facute pentru motoare, probabil o sa arzi UPS-ul.De obicei principiul de functionare la UPS e asa: cat timp tensiunea retelei sta in limitele admise UPS-ul pune la iesire chiar reteaua printr-un simplu releu, fara sa intervina deloc in stabilizare. Cand reteaua iese din parametrii atunci UPS-ul comuta pe baterie. Nu sunt facute pentru sarcini inductive cum sunt electromotoarele si nici nu stabilizeaza cand e tensiunea buna la retea. De fapt stabilizeaza numai cand sunt pe baterie. La trecerea pe baterie de obicei UPS-urile scot semnal dreptunghiular, nu scot sinusoida decat cele foarte scumpe, adica e foarte rau pentru o sarcina inductiva ca electromotorul unei scule electrice.Inca ceva, cred ca grupul electrogen scoate 12V cc dar in pulsuri, nefiltrat. UPS-ul se asteapta la o tensiune continua dinspre baterie, fara pulsuri, si cand va sesiza scaderea va incerca sa incarce bateria sau se va opri crezand ca e bateria descarcata. Pe scurt UPS-ul are toate sansele sa functioneze aiurea sau sa se strice daca in loc de baterie pui iesirea redresorului de 12 V de la grupul electrogen.Un ultim aspect 12 V x 8 A = 96 W. Presupunand ca UPS-ul ar merge conectat la cei 12 V de la generator, daca pui la UPS o sarcina care consuma mai mult de 100 w arzi generatorul... Link spre comentariu
Vizitator aczberger Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 asa este...am facut eu calculul gresit,eu am inmultit cu 220 ,scuze.pot sa masor cu ceva frecventa in timpul sarcini,poate o formula sau...nu stiu,este o intrebare sau poate o schema cu un stabilizator care sa ma linisteasca,sincer nu e vb de lucrurile mele dar acest aparat este al unui prieten si acuma sunt bun de plata este adevarat ca poate e vreo chinezarie,scrie pe el HOUSTON,nu stiu ce sa zic.daca scate turatia sub 3000 t/min scade si frecventa,poate sa se arda rotorul? Link spre comentariu
Vizitator aczberger Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 din cate am inteles unele generatoare au un sistem electronic numit avr,nu stiu daca al meu are sau nu,credeti ca ar putea sa fie si asta cauza?...si daca da,cum pot masura? Link spre comentariu
Vizitator aczberger Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 motorul care s-a ars este pe perii, sincer de cate ori simteam ca se incalzeste il opream nu l-am forjat la maxim tinand cont ca nu este al meu si de asta nu am tras pe el.nu stiu,singurul lucru cu care incerc sa gandesc pozitiv si ca nu a fost din greseala mea este ca era ceva de 2 bani,nu se explica altfel,am mai folosit la acest generator si o bormasina profesionala dewalt cu care am ingaurit ceva caramida si nici macar sa simti o mica adiere de caldura din el,nu stiu ce sa zic.oricum trebuie sa fac ceva cu rotorul,o sa cumpar altul daca gasesc asa ceva ori o sa incerc sa-l bobineze cineva care se pricepe.ce puteti sa-mi spune-ti despre acel avr,daca are ceva se poate masura?...multumesc,sau o schema electronica. Link spre comentariu
Vizitator aczberger Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 nu mai este in garantie,apropo.stiu,era prea bine,nici nu stiu de unde l-a cumparat.chestia e ca nu stiu cam cat ar costa un rotor Link spre comentariu
Vizitator cris01021984 Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 sal sunt mecanic de motoare honda si subaru astea se cam folosesc pe generatoarele bune la 3000 rtp ale motorului frecventa este 50 hz daca turatia motorului creste frecventa creste si inevitabil scula se arde verifica turatia e f important Link spre comentariu
Adierea Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Fii sigur ca scula aia era de ... Motoarele care sant pe perii nu sant asa de pretentioase cu tensiunea si fregventa . Vezi cat costa un flecs nou ca cu reparatu tot ce este posibil sa esi mai scump si mai prost facut pentru ca motoru ala ate peste 10000 de ture si pentru bobinat este nevoie de materiale mai specieale care costa . Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Fii sigur ca scula aia era de ... Motoarele care sant pe perii nu sant asa de pretentioase cu tensiunea si fregventa . Vezi cat costa un flecs nou ca cu reparatu tot ce este posibil sa esi mai scump si mai prost facut pentru ca motoru ala ate peste 10000 de ture si pentru bobinat este nevoie de materiale mai specieale care costa . 10000 ture la panza , da mai pune si demultiplicatorul sare sigur de 20000,(da scule performante corect , da si sa nu uitam de echilibrarea dinamica , scapa o bobina sa fie mai grea cu 10 gr si la turatia aia sa vei ce vibrator ai in manaaaaaa) corect motoarele de flex merg cu ce fel de curent vrei ac sau cc inghite orice curent numai sa fie , mai greu e cu motoarle pe inductie :cry: Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 ce puteti sa-mi spune-ti despre acel avr,daca are ceva se poate masura?...multumesc,sau o schema electronica.Nu-ti mai bate capul cu asta, aproape sigur generatorul are acel sistem; numai daca nu ai un model foarte ieftin, dar nu cred, pentru ca ai fi avut probleme inca de la inceput.AVR = Automatic Voltage Regulator. Verifici simplu, cu un voltmetru conectat pe iesirea generatorului; tensiunea trebuie sa fie cea nominala, indiferent de sarcina aplicata.Frecventa se poate masura in general cu un multimetru - majoritatea au aceasta posibilitate.Cat despre repararea sculei... eu zic sa iti iei gandul. In primul rand ca un rotor nou n-ai sa gasesti, iar de rebobinat asa ceva nici nu se pune problema.Eu am mai reparat cateva scule electrice de acest gen, dar am noroc ca la mine in oras este un nene care are cateva sute, poate mii de astfel de aparate dezmembrate, deci sunt mari sanse sa gasesc ce am nevoie printre "mortaciuni". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum