Adi Florin Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Buna ziua,Nu stiu daca am postat bine aici, dar caut o schema cat mai simpla de oscilator pe frecventa 42,712KHz sau reglabil intre 40 si 44KHz. Nu are legatura cu domeniul radio, dar aici am zis ca se folosesc mai des oscilatoare.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator teodtc Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Iar alimentarea pe 12v DC de la bateria de masina. Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Ca sa raspund la intrebare, ia intreaba-l pe gogu de LM555. Si cand gasesti o schema citeste acolo cum se modifica frecventa, ca e banal..Off topicSa fiu al naibii daca stiu la ce se foloseste frecventa asta. Si neaparat xx712.. mama ce precizie.. Si de ce trebuie sa fie alimentat din bateria masinii. Sa fie cumva un sistem de dat kilometrajul peste cap? Adica o masina care a facut sa zicem peste 400.000 km o sa ii arate fraierului doar 42712...Aberez.. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Februarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2011 Are nevoie un amic de acest oscilator pt un HHO. Cica la frecventa aia exacta s-ar face electroliza cel mai bine... Link spre comentariu
Vizitator teodtc Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 frecventa este si mai exacta: 42712.2 Hz si este frecventa la care apa disociaza singurica. nu are legatura cu electroliza (e un fenomem electrochimic). T. http://peswiki.com/index.php/PowerPedia ... _42712.2Hz Link spre comentariu
Vizitator teodtc Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 intrebare, pentru ca nu ma pricep. acesta se poate modifica sa genereze frecvente mai mari? http://www.germanelectronics.ro/conrad. ... pid=190903 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Asta-i din ciclul "s-o scumpit benzina, merge si cu aspirina". Pe mai multe forumuri se discuta si se experimenteaza deja de ani buni aceste variante "ezoterice" de a urni Dacia din loc cu apa chioara. Dupa toti acesti ani, inca nimeni nu a reusit sa o faca, aci, la noi. Sunt o gramada de "descurcareti" care pun filme pe youtube cu masini ce merg cu apa, fara sa tina cont de legea fundamentala a conservarii energiei. Sigur ca de fiecare data, cand le spui ca nu merge, iti raspund ca vina iti apartine, ca nu esti in stare sa gasesti "frecventa magica". Long Live to Diesel, ca de la HHO mi-am luat gandul HI! Link spre comentariu
Adi Florin Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Diesel Euro 5 cu filtru de particule, ca altfel vai de ce ramane in urma acelei masini.... Link spre comentariu
Vizitator teodtc Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Va rog, concentrati-va putin asupra cererii mele nu a scopului final. Nu am cerut sa-mi faceti un generator HHO functional. Am cerut o schema de generator sinusoidal pe respectiva frecventa 42712 Hz. Deci, se poate o mana de ajutor?In schema urmatoare daca schimb fotodioda (sau rezustor) cu un potentiometru de 5k si in loc de rezistorul de 10k pun unul de 5k este in regula?Mai departe am sa infasor bobinajul difuzorului pe o eprubeta sa verific principiul.Mai e nevoie de ceva? Mai e ceva de imbunatatit? Link spre comentariu
Adi Florin Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Nu mai e valabil. Se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate