Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

realteck alc887 probleme conectare 5.1

StefanAndrei

Postări Recomandate

Am placa de sunet 5.1 ,cu 3 mufe albastra ,verde si roz ,daca vreau sa conectez castiile si sistemul in acelasi timp ,castile in mufa verde si sistemu in cea roza selectat pe 6ch speaker se aude doar in winamp,vlc ,bsplayer.....dar in mozila pe youtube nu se aude decat castile (mufa verde) dar sistemul nu (mufa roza) ........am crezut ca e de la mozila am incercat si pe internet explorer si degeaba nu merge :jytuiyu daca poate sa ma ajute si pe mine cineva care stie :da

multumesc anticipat.

http://tinypic.com/r/vd001t/7

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• StefanAndrei

3

• FLORIN IORDACHE

2

Buna seara ! Am vrea si noi ca sa stim ce sistem de operare aveti instalat pe pc-ul dvs,daca aveti win xp,luati driverul de pe acest linck : http://drivers.softpedia.com/get/SOUND- ... 0-XP.shtml, iar daca aveti vista descarcati driveru,tot de pe acel linck,dar pentru win vista,dati un click aici : http://drivers.softpedia.com/get/SOUND- ... ista.shtml, pentru ca eu cred ca nu este driverul bun si daia face figuri cu sunetul.

Mult succes !

Link spre comentariu

Deci am windows xp sep3 si driverul care il am este cel original de pe cd palci de baza care abia am cumparat-o :dmultumesc !

Salut ! Da asa o fi ca dvs, dar a avut si un prieten de-al meu aceiasi problema cu sunetul,adica pe winamp,bsplayer mergea si pe youtube sau pe trilulilu nu mergea sunetul,la rezolvat in felu urmator a denzistalat din nou driveru de sunet si la instalat din nou,iar dupaia a mers fara probleme.Dar mai e o mica problema la dvs,ptr ca aveti win xp sp3 si sa-r putea ca sa faca figuri si din cauza asta,dar incercati si dvs tot asa cum a facut prietenul meu.Multa bafta !
Link spre comentariu

Deci am windows xp sep3 si driverul care il am este cel original de pe cd palci de baza care abia am cumparat-o :dmultumesc !

Salut ! Da asa o fi ca dvs, dar a avut si un prieten de-al meu aceiasi problema cu sunetul,adica pe winamp,bsplayer mergea si pe youtube sau pe trilulilu nu mergea sunetul,la rezolvat in felu urmator a denzistalat din nou driveru de sunet si la instalat din nou,iar dupaia a mers fara probleme.Dar mai e o mica problema la dvs,ptr ca aveti win xp sp3 si sa-r putea ca sa faca figuri si din cauza asta,dar incercati si dvs tot asa cum a facut prietenul meu.Multa bafta !
Am incercat si asta ,am incercat si pe Xpsep2 dar degeaba poate pe vista sau 7 merge...cred ca asa sunt facute placile astea de sunet incorporate:)) eu mi am schimbat palca de baza ,si inainte aveam 7.1 care e mult mai buna fata de 5.1 ,puteam conecta 5 sisteme diferite ....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări