Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LED LG 32 LE4500

Vizitator raptor_x

Postări Recomandate

Vizitator raptor_x

am cumparat de curand un tv led lg model le4500 cu diagonala de 81cm am incercat de cateva ori sa bag stik-ul sa vad ceva filme dar nu-mi apar subtitrarile......nu inteleg de ce dar am vazut ca la unele merg subtitrarile.....pe pc merge sa vad filmul cu subtitrare dar pe tv nu merge am incercat toate butoanele l-am sucit pe toate partile...ce trebuie sa fac stie cineva ???Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

2

• The Stressmaker

1

Vizitator raptor_x

trebuie sa aiba acelasi nume ca si filmul.....? nu stiu ce sa zic acum nu sunt acasa ca sa ma uit dar am sa o fac cum trebuie sa arate ...dar sunt descarcate de pe net si de la acelasi utilizator....dar de ce pe pc merg si pe usb nu.....mor de ciuda....!!!

Link spre comentariu

Subtitrarile au mai multe formate si extensii (txt, sub, etc) si poate tv-ul recunoaste un singur format. Ia filmul la care functioneaza subtitrarea si compara textul cu cel al carui subtitrare nu functioneaza. Daca asta este problema atunci cauti un "subtitle editor" si schimbi formatul. Atentie si la extensie ca si aceasta poate fi o cauza a nerecunoasterii subtitrarii. Alta cauza este faptul ca numele fisierului video trebuie sa fie exact la fel cu al fisierului cu subtitrarea. Ultima problema este a fontului folosit, daca are diacritice in special.

Link spre comentariu
Vizitator nasul

Sunt doua modalitati, una foarte simpla si una complicata. Prima ar fi sa pui numele subtitrarii cu cea a filmului altfel televizorul nu va sti care este subtitrarea filmului. Sau daca nu merge aceasta poti introduce subtitrarea in film cu un program.

Link spre comentariu

Sunt doua modalitati, una foarte simpla si una complicata. Prima ar fi sa pui numele subtitrarii cu cea a filmului altfel televizorul nu va sti care este subtitrarea filmului. Sau daca nu merge aceasta poti introduce subtitrarea in film cu un program.

ce nu se intelege cand omul spune ca rezolvat-o?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări