Vizitator SIG Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 Am vazut proiectele de boxe ale celor da la SAL,am si eu dif.SR2530.Ptr.diful acesta am gasit proiectul,dar nu imi dau seama de ce sunt doua gauri fata/spate?intr-unul intra tubul de bas,dar cealalata gaura?Si in plus trebuie izolate in interior?Nu prea stiu ungureste,probabil ca se da indicatii ref.si la acest aspect in proiect.Merci. Link spre comentariu
florin48 Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 Gaura din spate este un Conector de difuzoare cu filtru pasiv.daca te uiti bine pe proiect iti recomanda ei ce sa folosesti ce difuzoare si ce filtre.Teoretic si practic ar trebui sa o izolezii pe interior Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 Daca eu a-si folosi dimensiunile date de ei,doar cu diful de joase,si a-si conecta incinta la un kit de amplificare din comert,care are filtru activ si amplificare de 100 w(cu tot felul de reglaje ce mai are pe acolo),teoretic ar trebui sa sune bine pe post de subwoofer,asa cu niste pretentii in sensul ca sa sune binisor.Cu vatelina din comert ar fi suficient de izolat peretii?;Izolez toti peretii sau doar anumiti pereti?Merci Link spre comentariu
florin48 Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 sincer nu stiuu cum ar suna ca nu cunosc difuzoarele din seria srl.eu posed la ora actuala 4 difurii de 12 inch sal seria spa 3040 suna foarte bine is multumit de ele si 2 de 15 inch sal seria spa 4050 care nu prea is multumit de ele.cele 4 difurii de 12 le atac cu o statie 2x300.cele de 15 cam freaca tusa acuu maine ma apuc sa fac alte cutii la ele.dar nu de dupa marimile cele deau astia de sal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum