Vizitator K3nT Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 buna... sunt nou pe forum nu stiu daca am postat in locul potrivit...am un LCD mic cu difuzoare incorporate si o intrare AV...problema e ca intrarea e prin jack, si as vrea sa iau audio de la placa de sunet si video de la iesirea de la monitorul PCului (VGA)...daca stie cineva o schema sau imi poate da o idee/pont... as fi recunoscator... ms... Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 pune o poza cu mufa monitorului Link spre comentariu
Vizitator K3nT Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 pune o poza cu mufa monitoruluiVGA cu 15 Pini... din cate stiu eu majoritatea monitoarelor au asa... am mai gasit la laptopul meu inca o iesire de TV... o mufa mini-din cu 7 pini daca as putea folosi mufa asta ar fi tot ok ... dar nush care pini cum... si ma tem sa le pun aiurea ) sa incerc combinatii ;)) Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Pai mufele astea sunt pentru video. Sunet mai tare se face cu niste boxe cu amplif audio incorporat sau cu o statie de amplificare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum