Vizitator SIG Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 Salutare tuturor.Am rugamintea sa imi traduceti pe intelesul meu ce inseamna,sau cum arata capetele portului de la bas reflex daca au terminatia "flanged end" sau "free end",ptr. ca am vazut ca conteaza la factorul de corectie in stabilirea lungimii fizice a portului. Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 Cu scuzele de rigoare,sper ca nu am intrebat o superbanalitate. Link spre comentariu
exxu Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 Din cate am inteles, "flanged"este un port bass-reflex, a carui extremitate, sau ale carui extremitati nu sunt taiate drept("free end"), asa cum ai taia o teava cu un bomfaier, ci sunt curbate spre exterior(oarecum precum o palnie), pentru o mai buna "curgere" a aerului. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 E cam complicat sa iti deseneze cum arata acele tuburi din moment ce ne intreaba el pe noi despre aspectul lor. :rolleyes: Banuiesc ca e vb despre tuburi care arata conform descrierii lui exxu.Avantajul lor e cuplarea mai buna a undei radiate de portul bassreflex cu camera. Daca au capatul rotunjit inspre exterior mediile nu mai sunt reflectate inauntru si efectul de "tzeava in care canta" e mai redus.Pe langa asta mi se pare ca si zgomotul generat de aerul care se misca e ceva mai redus. Link spre comentariu
exxu Postat Noiembrie 5, 2005 Partajează Postat Noiembrie 5, 2005 "Bent bass-reflex vent with two flow-resistant optimized trumpet-shaped vent outlets to prevent air-flow noises and friction losses." Exlicatia apartine celor de la http://www.visaton.ro Link spre comentariu
exxu Postat Noiembrie 5, 2005 Partajează Postat Noiembrie 5, 2005 Nu trebuie sa fie si curbat ca sa fie "flanged" :smt003 Intelegi tu. Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 5, 2005 Partajează Postat Noiembrie 5, 2005 Nu cumva se refera la asa ceva ( cel din imagine )? Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 In ideea in care "flanged" si "flared" e acelasi lucru,am inteles.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Nato Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 Salut. Am si eu o intrebare....daca programul de proiectat boxe mi-a dat un port bass reflex cu un diametru nedisponibil (4,7 cm ) pot inlocui cu alt diametru dar volumul de aer sa ramana acelasi sau dezacordez ceva daca fac asta adica tzava sa fie mai groasa si mai scurta sau mai subtzire si mai lunga.... Mersi de raspuns. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 poti obtine aceeasi frecventa de acordaj cu tuburi de diametre diferite , prin modificarea lungimii lor.atentie cand folosesti tuburi de diametre mai mici, ca viteza aerului sa nu treaca de 25 m/s Link spre comentariu
dividivus Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 Off Topic:Dupa ce am vazut tuburile de port alea curbate mi-am amintit ca am vazut ceva asemanator intr-o revista. Am cautat si iata. Calitatea fotografiei nu este buna, am fotografiat din revista. Iata ce scrie pe scurt:V6 dim MDF, cu difuzoare Visaton 10", Putere 1,2 CP (asa scrie :weedman: ) si chiar si la rotatii mici este deosebit de puternic. Pret apx 4500 DM (este din 1998). Link spre comentariu
FIXVID Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 rofl cred ca o sai tuninghez masina lu taicameu cu niste motoare visaton :finga: Link spre comentariu
ICEMAN Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 HA HA HA HA AAAAA ce cool arata :supz: misto disignul... fiind visaton cred ca suna si bine, dar disignul... disignul e belea :rolleyes: Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 E original...eu pana acuma nu am mai vazut o boxa de genul asta ( design ) :rock: Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 E original...eu pana acuma nu am mai vazut o boxa de genul asta ( design ) :rock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum