Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conector lg ke 970

crisfireyes80

Postări Recomandate

In urma unui impact violent la serviciu (am prins telefonul intr-o matrita de facut PET-uri ) ,bietul meu lg ke 970 a avut de suferit in sensul ca s-au rupt piciorusele alea minuscule de la conectorul de incarcare(respectiv usb+casti caci toate sunt la un loc).Intrebarea mea e, oare ce s-ar mai putea face?Se pot lipi?Ar fi trainica lipitura? Conectorii astia se schimba separat sau trebuie placuta schimbata cu totul? Daca a mai patit cineva ceva asemanator rog sa posteze....Thx

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crisfireyes80

2

• Mihai85

1

• gigione01

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La LG-uri se rup mufele frecvent. Mergeti la un service, nu incercati acasa ca s-ar putea sa deteriorati placa iremediabil!!! Conectorii se schimba. Daca s-a exfoliat cablajul s-ar putea sa nu mai beneficiati de toate functiile pe care le avea mufa inainte, incarcarea se poate face fara probleme ,daca asta va intereseaza.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Multumesc mult pt sfat, il voi duce la service si voi posta ce se mai intampla

Cu 50 lei va pot da eu o placa de baza perfect functionala pentru KE970 Shine!! :freaza: :freaza:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări