crisfireyes80 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 In urma unui impact violent la serviciu (am prins telefonul intr-o matrita de facut PET-uri ) ,bietul meu lg ke 970 a avut de suferit in sensul ca s-au rupt piciorusele alea minuscule de la conectorul de incarcare(respectiv usb+casti caci toate sunt la un loc).Intrebarea mea e, oare ce s-ar mai putea face?Se pot lipi?Ar fi trainica lipitura? Conectorii astia se schimba separat sau trebuie placuta schimbata cu totul? Daca a mai patit cineva ceva asemanator rog sa posteze....Thx Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 La LG-uri se rup mufele frecvent. Mergeti la un service, nu incercati acasa ca s-ar putea sa deteriorati placa iremediabil!!! Conectorii se schimba. Daca s-a exfoliat cablajul s-ar putea sa nu mai beneficiati de toate functiile pe care le avea mufa inainte, incarcarea se poate face fara probleme ,daca asta va intereseaza. Link spre comentariu
crisfireyes80 Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 Multumesc mult pt sfat, il voi duce la service si voi posta ce se mai intampla Link spre comentariu
gigione01 Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Multumesc mult pt sfat, il voi duce la service si voi posta ce se mai intamplaCu 50 lei va pot da eu o placa de baza perfect functionala pentru KE970 Shine!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum