Vizitator necula ionut Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 am un aspirator care nu merge. l-am desfacut sa vad care e buba, am vaz ca facea scantei la carbuni si scoatea fum.... am verificat carbunii si i-am facut sa nu mai faca scantei, dar scoate fum si nu de la carbuni si din el rotor - stator... l-am oprit sa nu il ard, ce e de facut... care ma ajuta cu aceasta problema? daca stiti problema ma puteti contacta pe id.. finetzede_baiat2008 Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Nu pot decat sa te sfatuiesc sa cumperi altul.. Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 sau cauti un motor nou asemanator Link spre comentariu
Vizitator necula ionut Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 am un aspirator care nu merge. l-am desfacut sa vad care e buba, am vaz ca facea scantei la carbuni si scoatea fum.... am verificat carbunii si i-am facut sa nu mai faca scantei, dar scoate fum si nu de la carbuni si din el rotor - stator... l-am oprit sa nu il ard, ce e de facut... care ma ajuta cu aceasta problema? daca stiti problema ma puteti contacta pe id.. finetzede_baiat2008 Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Motoru' este putin decedat.Decat sa dai bani sa-l bobinezi,mai bine cumperi un aspirator nou.Aceste motoare functioneaza la turatii mari si in cazul rebobinarii nu se poate face o echilibrare foarte buna;din aceasta cauza rotorul va vibra si se va distruge.Exista si cazuri cand o rebobinare facuta cu simt de raspundere a fost mai buna decat bobinajul original-dar astea in general sunt exceptii. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 motoare de aspirator nici unul nu este sub 2000W: http://tinypic.com/view.php?pic=2ls8vsy&s=7 Va astept cu mp daca doriti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum