Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde va tineti jucariile?

Vizitator

Postări Recomandate

imaginatia omului e mare....e tare chestia cu pet-urile....ar merge puse unul langa altul si lipite cu ceva, sa fie 4x4...sau depinde....cred ca o sami fac si eu pentru piesele mai vechi... :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• shebu_18

4

• misuraelectronic

3

• Dr.L

2

• manolo

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai... sunt 4x4.Sunt prinse una langa alta intre ele cu capse de la un capsator din ala de birou, pentru capsat foi de hartie. Daca te uiti atent in poza se vad capsele undeva la 1-2 cm sub taietura. Intre 2 sticle vecine bagi o capsa, atat. E mult mai rapid, mai ieftin si mai usor decat orice lipici si tine foarte bine.Daca prinzi mai mult de 4 sticle pe un nivel am observat ca devine incomod sa le manevrezi. Dar poti prinde cate vrei. Partea de sus care ramane dupa ce tai un PET o arunci la plastice la reciclare.

Link spre comentariu

La mine a mers cu un capsator obisnuit si atat. Capsele sunt de tip 24/6 sau 26/6 pentru hartie. Incearca metoda asta si ai sa vezi ca tine foarte bine in timp, le am de multi ani si nu a fost nevoie sa le prind cu altceva. Ansamblul de 4 PET-uri si 4 capse e foarte solid. Am gasit si o poza in care se vad mai bine capsele:

Posted Image

Link spre comentariu

Daca vrei sa faci "arhivare" folosesti o sticla de apa plata de 5 litri cu forma oarecum paralelipipedica. Asa ai etansare impotriva umezelii, spatiu folosit la maximum, posibilitatea de a face "stiva" si multe alte avantaje. Are un singur mare inconvenient : timpul mare de "dezarhivare" tinand cont ca orice intra pe gura sticlei trebuie scos tot pe acolo daca vrei sa foloseti aceeasi sticla. Alt inconvenient minor ar fi ca esti limitat la diametrul gurii sticlei in cazul pieselor de dimensiuni mai mari.

Link spre comentariu

Eventual poti sa acperi peturile care vin deasupra celorlalte cu ceva si astfel scapi si de problema cu prafulAlte solutii Diy depozitare ar fi cutiile de nes metalice si anumite savoniere care se deschid mai greu (sa nu se imparstie piesele daca vor cadea pe jos :speriat )

Link spre comentariu

Si o contra:Produsele de la tehno sant f slabe calitativ,am cumparat de la ei una alta si am ramas numai cu o lampa,restul sant la gunoi.Dar poti sa-ti pierzi timpul si bani incercand cu produsele de la ei.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Sertarasul cu dracii ce contine,dracusori sau agheasma? :)))))Recomand ca in cel de langa sa pui putina tamaie..e o gluma evident.

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sunt niste adaptoare chinezesti si tuburi metalice care se baga pe capetele cablurilor electrice .... nu stiu sum se numesc si le-am trecut dracii :d 

Link spre comentariu

Pentru lucurl acasa, eu folosesc niste sertare din plastic, cumparate de la un magazin tip Brico, sunt module a cate 4 sertare si se si suprapun. Pentru fiecare proiect am cate un sertar.

Am niste rafturi metalice pentru aparate si valize.

Piesele de obicei le tin in valize din acelea care par din aluminiu (de fapt din lemn), le iau la oferta din magazin cand mai prind.

Piese mai mari le tin in cutii de plastic de vreo 30L, pe care le suprapun.

Poate pun si poze in curand.

Sunt relativ multumit de cum le-am ordonat, dar distractia costa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări