Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistor 2SA1075 si 2SC2525 belea mare

Vizitator criss123

Postări Recomandate

Vizitator criss123

buna ziua in d-ale electronici sunt praf fata de ce vad pe forum,dar cat de cat imi bag urechile.:d pana face poc....acestea fiind spuse am o statie telefunken RA200 cu care ma impac foarte bine,de ceva timp am o problema cu o iesite (ea are 2-a) am fost la cineva si mi-a zis ca am finalu ars. da eu acolo am 4 tranzistori ---2buc =2SA1075,,,si doua buc=2SC2525,intrebarea mea cu ce alti tranzistori ii pot inlocui??? pentru ca nu se prea mai gasesc si ce se gasesc sunt chinezarii. aveti aici ceva detalii despre statia mea???

http://john.ccac.rwth-aachen.de:8000/telefunken/ra200/index.html

multumesc ..astept un raspuns

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

3

• boederyakumo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca vrei sa sune la fel de bine, numai cu tranzistoare originale.Sunt ceva mai speciale in sensul ca sunt construite in tripla difuzie(sunt perechi PNP-NPN) si se gasesc doar imperecheate(cele originale).Calea cea mai sigura e sa le recuperezi dintr-un ampli. asemanator, ca originale nu prea ai sanse sa gasesti pe la noi. :daPe de alta parte cred ca ampli.-ul a fost maltratat destul de tare pentru ca finalii astia nu prea au moarte,sunt foarte rezistenti.

Link spre comentariu
Vizitator criss123

da.... nu prea am omorat statia pt ca am avut 2 boxe unitra 75w fiecare.acum am 2 philips 50 vati fiecare.. si mai mult de 3 sferturi nu dau ca nu duc boxele.... o sa fac o masuratoare cap coada sa vad ce zice... poate e pe traseu.. ma indoiesc pt ca am niste sigurante fuzibile din sticla si sunt intacte....totusi mai astept idei ce as mai putea verifica.

Link spre comentariu

mai mult de 3 sferturi nu dau ca nu duc boxele

Asta nu are importanta. Daca aplici un semnal cu nivel prea mare la intrare, poti obtine puterea nominala si la "prima liniuta".

mai astept idei ce as mai putea verifica

Ai componenta continua la iesire?
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări