Vizitator criss123 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 buna ziua in d-ale electronici sunt praf fata de ce vad pe forum,dar cat de cat imi bag urechile. pana face poc....acestea fiind spuse am o statie telefunken RA200 cu care ma impac foarte bine,de ceva timp am o problema cu o iesite (ea are 2-a) am fost la cineva si mi-a zis ca am finalu ars. da eu acolo am 4 tranzistori ---2buc =2SA1075,,,si doua buc=2SC2525,intrebarea mea cu ce alti tranzistori ii pot inlocui??? pentru ca nu se prea mai gasesc si ce se gasesc sunt chinezarii. aveti aici ceva detalii despre statia mea??? http://john.ccac.rwth-aachen.de:8000/telefunken/ra200/index.html multumesc ..astept un raspuns Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Trebuie facute masuratori amanuntite in aparat, inainte de a inlocui tranzistorii finali. Posibil sa fie si alte componente de inlocuit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Daca vrei sa sune la fel de bine, numai cu tranzistoare originale.Sunt ceva mai speciale in sensul ca sunt construite in tripla difuzie(sunt perechi PNP-NPN) si se gasesc doar imperecheate(cele originale).Calea cea mai sigura e sa le recuperezi dintr-un ampli. asemanator, ca originale nu prea ai sanse sa gasesti pe la noi. :daPe de alta parte cred ca ampli.-ul a fost maltratat destul de tare pentru ca finalii astia nu prea au moarte,sunt foarte rezistenti. Link spre comentariu
Vizitator criss123 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 da.... nu prea am omorat statia pt ca am avut 2 boxe unitra 75w fiecare.acum am 2 philips 50 vati fiecare.. si mai mult de 3 sferturi nu dau ca nu duc boxele.... o sa fac o masuratoare cap coada sa vad ce zice... poate e pe traseu.. ma indoiesc pt ca am niste sigurante fuzibile din sticla si sunt intacte....totusi mai astept idei ce as mai putea verifica. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 mai mult de 3 sferturi nu dau ca nu duc boxele Asta nu are importanta. Daca aplici un semnal cu nivel prea mare la intrare, poti obtine puterea nominala si la "prima liniuta".mai astept idei ce as mai putea verificaAi componenta continua la iesire? Link spre comentariu
Vizitator criss123 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 te referi la boxe? Link spre comentariu
boederyakumo Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 http://alltransistors.com/transistor.ph ... istor=6888 Sunt interesat si eu de alte echivalente la aceste perechi de tranzistori. Sau cine comercializeaza. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 2SA1943 / 2SC5200. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum