Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cerere schema voltmetru cu 12f675/629 si display de 3310

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...

alut am facut urmatoarea schema de voltmetru si regulator de tensiune, sincer pe mine nu ma intereseaza partea de regulator , dar nu functioneze deloc in simulare ,poate ma puteti ajuta cred ca singuru care este de vina este hexu si sincer nu stiu ce as putea sa ii fac eu, schema nu este batuta in cuie poate aveti voi alta schema asemanatoare tot ceva cu 4 leduri si cu pic din seria 12Fxxx 10FXXXsi care sa masoare intre 5-13V,am mai atasat o schema dar la aceasta nu am hexu deloc. imi cer scuze ca am postat aicia dar nu am vrut sa mai deschid alt topic . multumesc

articolu ariginal http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=675529

post-16095-139829395181_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator aitzgergh

Un voltmetru simplu cu indicare "point" si care poate fi recalibrat pentru diverse praguri de tensiune realizat pentru monitorizarea unei baterii SLA.

Se pot inlocui rezistentele din anodul LED-urilor cu una singura intre bara de catod comun si masa.

Ind. Volt Colour

LED 1 < 11 V Bright RED

LED 2 11 V - 12 V RED

LED 3 12 V - 12,4 V YELLOW

LED 4 12,4 V - 12,6 V GREEN

LED 5 12,6 V - 13 V GREEN

LED 6 13 V - 13,3 V GREEN

LED 7 13,3 V - 13,8 V YELLOW

LED 8 >13,8 V Bright RED

Nu dati cu pietre, e primul meu program "adevarat" in asm.

http://yo3hjv.blogspot.com/2012/01/led- ... p-ops.html

post-21958-139829398448_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Am realizat voltmetrul cu PIC12F675 + LCD Nokia3310, nu stiu daca am montat corect grupul de rezistente 100k + 100R + 1K multitur: rezistenta de 100R la masa, cea de 100K spre cea de 10MOhmi iar semireglabilul la mijloc. Il rog pe @fratello sa ma lamureasca asupra configurarii corecte si eventual modul de reglaj din semireglabil pentru o afisare corecta. Multumesc frumos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări