Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare in leg cu o masina de gaurit!

Vizitator beculet

Postări Recomandate

Vizitator beculet

BunaAm o masina de gaurit electrica veche. Cred ca are vreo 350W putere :rade: As vrea sa fac din el o masina de gaurit tip coloana. Vreau sa'mi cumpar un suport pentru el care se gaseste cam la 100 de lei in ziua de astazi.Intrebarea mea: ce imi trebuie ca sa pot sa reglez turatia motorului electric? (cum sunt masiniile astea mai noi: cu cat de tare tragi de buton cu atat de tare merge motorul...) Exista ceva kit pt asta? Sau ce trebiue sa folosesc?Ms anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_

1

• crispus

1

• djlove

1

• boederyakumo

1

Top autori în acest subiect

Foloseste doar modulul elecronic de acolo.Daca vrei ceva mult mai mic gasesti variatoare de tipul acesta dar modulare, nu spun firme aici pentru a nu se considera reclama.Tipul modular este de aproximativ 3 ori mai mic decat cel din poza de mai sus.

Link spre comentariu

...As vrea sa fac din el o masina de gaurit tip coloana. Vreau sa'mi cumpar un suport pentru el care se gaseste cam la 100 de lei in ziua de astazi...

Putin offtopic, unde ai gasit adaptor tip coloana pentru bormasina la 100 lei? Daca arata bine vreau si eu.
Link spre comentariu
Vizitator beculet

Pe okazii daca vei cauta "suport masina gaurit" gasesti ceva...Dar nu stiu cat de precis ar fi asa ceva. Si eu sunt interesat pentru un suport din asta pentru cablaj imprimat...

Pt masina de gaurit 4 cablaje gasesti in magazinele de piese electr. numai ca sunt destul de scumpe... :nas: In alta parte nu am vazut
Link spre comentariu

...As vrea sa fac din el o masina de gaurit tip coloana. Vreau sa'mi cumpar un suport pentru el care se gaseste cam la 100 de lei in ziua de astazi...

Putin offtopic, unde ai gasit adaptor tip coloana pentru bormasina la 100 lei? Daca arata bine vreau si eu.
Eu am vazut in praktiker din militari. Cred ca era 120 de lei sau pe acolo. Era ceva de genul asta:http://www.scule-ieftine.ro/produs/10/5 ... -0-630.htmDupa cum vezi, mai sunt si mai ieftine...Bafta
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări