Vizitator beculet Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 BunaAm o masina de gaurit electrica veche. Cred ca are vreo 350W putere As vrea sa fac din el o masina de gaurit tip coloana. Vreau sa'mi cumpar un suport pentru el care se gaseste cam la 100 de lei in ziua de astazi.Intrebarea mea: ce imi trebuie ca sa pot sa reglez turatia motorului electric? (cum sunt masiniile astea mai noi: cu cat de tare tragi de buton cu atat de tare merge motorul...) Exista ceva kit pt asta? Sau ce trebiue sa folosesc?Ms anticipat Link spre comentariu
boederyakumo Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 http://shopping.flu.ro/director/fausto- ... +FUME.html Link spre comentariu
Vizitator beculet Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Asa ceva am vazut si eu. Eu as vrea una/ceva cu dimensiuni reduse... Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Foloseste doar modulul elecronic de acolo.Daca vrei ceva mult mai mic gasesti variatoare de tipul acesta dar modulare, nu spun firme aici pentru a nu se considera reclama.Tipul modular este de aproximativ 3 ori mai mic decat cel din poza de mai sus. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 ...As vrea sa fac din el o masina de gaurit tip coloana. Vreau sa'mi cumpar un suport pentru el care se gaseste cam la 100 de lei in ziua de astazi...Putin offtopic, unde ai gasit adaptor tip coloana pentru bormasina la 100 lei? Daca arata bine vreau si eu. Link spre comentariu
Vizitator beculet Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Am vazut si in piata aici la Cluj, dar e si pe ok@zii. Sa nu te gandesti la ceva ieftin si extraordinar de bun, fiindca nu e. Dar pt mine ar face treaba Link spre comentariu
crispus Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Pe okazii daca vei cauta "suport masina gaurit" gasesti ceva...Dar nu stiu cat de precis ar fi asa ceva. Si eu sunt interesat pentru un suport din asta pentru cablaj imprimat... Link spre comentariu
Vizitator beculet Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Pe okazii daca vei cauta "suport masina gaurit" gasesti ceva...Dar nu stiu cat de precis ar fi asa ceva. Si eu sunt interesat pentru un suport din asta pentru cablaj imprimat...Pt masina de gaurit 4 cablaje gasesti in magazinele de piese electr. numai ca sunt destul de scumpe... In alta parte nu am vazut Link spre comentariu
bogdan_ Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 ...As vrea sa fac din el o masina de gaurit tip coloana. Vreau sa'mi cumpar un suport pentru el care se gaseste cam la 100 de lei in ziua de astazi...Putin offtopic, unde ai gasit adaptor tip coloana pentru bormasina la 100 lei? Daca arata bine vreau si eu.Eu am vazut in praktiker din militari. Cred ca era 120 de lei sau pe acolo. Era ceva de genul asta:http://www.scule-ieftine.ro/produs/10/5 ... -0-630.htmDupa cum vezi, mai sunt si mai ieftine...Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum