Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertizor de frecventa

Vizitator robyaudi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bassbox

1

• amisdaniel

1

Ceva nu e in regula:"nr de canale la un rotor" nu are nici o legatura cu un convertizor.Convertizoarele de frecventa se folosesc la motoare cu rotorul in scurtcircuit.Sau cumva te intereseaza cum se leaga infasurarile de rotor+stator de la un motor cu rotorul bobinat???Vrei sa legi aspiratorul sau mixerul la un convertizor????Motoarele cu rotorul bobinat se pot regla mult mai simplu,nu ai nevoie de convertizor de frecventa.

Link spre comentariu

Mai sunt si convertizoare dinamice nu numai statice care au integrat un motor si un convertizor ca in genul triodinelor de la aparatele de sudura numai ca acestea pot genera la iesire tensiuni de la 110-380 v si frecvente cuprinse intre 100 si 300 Hz.Cu acestea am lucrat dar mai pot exista si altele.Din pacate nu am schema pentru nici-un tip de astfel de convertizor.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator luca1800

Mai sunt si convertizoare dinamice nu numai statice care au integrat un motor si un convertizor ca in genul triodinelor de la aparatele de sudura numai ca acestea pot genera la iesire tensiuni de la 110-380 v si frecvente cuprinse intre 100 si 300 Hz.Cu acestea am lucrat dar mai pot exista si altele.Din pacate nu am schema pentru nici-un tip de astfel de convertizor.

cine vrea detalii despre convertiozare de frecventa poate accesa site-ul firmei AGEV GROUPwww.agevgroup.rosunt o echipa foarte tanara si foarte profesionisti
Link spre comentariu
Vizitator luca1800

cine vrea detalii despre convertiozare de frecventa poate accesa site-ul firmei AGEV GROUPwww.agevgroup.rosunt o echipa foarte tanara si foarte profesionisti
Link spre comentariu
Vizitator luca1800

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări