mk3_cdj Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 mi-am luat de curand un laptop de la un prieten, am pus mac-ul pe laptop de pe calculator. A mers frumos, iar dupa o reinstalare de windows nu mai reusesc sa fac sa mearga internetul prin cablu doar wierless...:| stiti cumva de ce ?am mai reinstalat windowsul si nu am avut probleme, dar acum nu mai stiu ce sa fac :( nu merge Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Schimba MAC-ul din nou;merge sigur. Link spre comentariu
mikella Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Instaleaza si driverele ca sa mearga! Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 nu-s asa prost sa nu instalez driverele...le-am instalat alea am pus macul care il am pe calc de nenumarate ori nu merge:-w Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Sa nu fie browserul pe offline Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Februarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2011 eu nu inteleg de ce merge pe wierless si prin cablu nu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum