Vizitator theniecabron Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Salutare tuturor, stand intr-o dimineatza pe GoGu citind anumite chestii , imi vine ceva in minte,dau fuga la cutia cu piese si rascolesc pana gasesc o camera de telefon mobil(fara vre-un circuit aferent),si un telefon nokia 6100 (caruia o sa ai scot displayul),si ideea consta in realizarea unui "sistem" transmiter-reciver de semnal video insa in mod wireless,si ma gandeam la o lungime de 30-50 de metrii poate mai mult daca va fi posibil.Legat de display ,am identificat pinii,adica am gasit un datasheet.Cat despre camera nu am identificato inca dar presupun ca e CMOS(parca asa se scrie),a si sa nu uit camera e color. Din cate mi-a soptit Nea` GoGu ar fi nevoie si de un selector ,se rezolva si asta;insa ceea ce este mai important si anume schema si o lista completa de piese imi lipsesc.Daca avem un binevoitor(si stiu ca sunt multi) pe aici care are vreo idee vreo schema sau orice indicatie as da o naveta de bere cu placere.Sa nu uit: displaylul lucreaza la 3.3V am atasat si informatii pentru display Link spre comentariu
Vizitator theniecabron Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 iata cam cum ar trebui sa arate ,asta e tot ce am gasit http://ve6atv.sbszoo.com/cameras/rf/am1-23cm.htm Link spre comentariu
Vizitator theniecabron Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 chiar nimeni nu are nici o idee?sau ce integrat ar fi bun pentru a pune in functiune camera de la un telefon mobil si eventual sa pot distribui imaginea pe display? partea de trasmitere wireless am rezolvato..insa mai ramanea partea de procesare a semnalului de la camera Link spre comentariu
Vizitator stany Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 as fi si eu interesat de chestia asta ...am un display si o camera de mototrola v220...ce altceva mi-ar mai trebui? Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 as fi si eu interesat de chestia asta ...am un display si o camera de mototrola v220...ce altceva mi-ar mai trebui?Bani sa-ti cumperi...asa ceva :http://www.spy-gadget.ro/3-microcamere-spy?p=5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum