Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transmitator video cu camera unui telefon mobil stricat

Vizitator theniecabron

Postări Recomandate

Vizitator theniecabron

Salutare tuturor, stand intr-o dimineatza pe GoGu citind anumite chestii , imi vine ceva in minte,dau fuga la cutia cu piese si rascolesc pana gasesc o camera de telefon mobil(fara vre-un circuit aferent),si un telefon nokia 6100 (caruia o sa ai scot displayul),si ideea consta in realizarea unui "sistem" transmiter-reciver de semnal video insa in mod wireless,si ma gandeam la o lungime de 30-50 de metrii poate mai mult daca va fi posibil.Legat de display ,am identificat pinii,adica am gasit un datasheet.Cat despre camera nu am identificato inca dar presupun ca e CMOS(parca asa se scrie),a si sa nu uit camera e color. Din cate mi-a soptit Nea` GoGu ar fi nevoie si de un selector ,se rezolva si asta;insa ceea ce este mai important si anume schema si o lista completa de piese imi lipsesc.Daca avem un binevoitor(si stiu ca sunt multi) pe aici care are vreo idee vreo schema sau orice indicatie as da o naveta de bere cu placere.Sa nu uit: displaylul lucreaza la 3.3V am atasat si informatii pentru display

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Vizitator theniecabron

chiar nimeni nu are nici o idee?sau ce integrat ar fi bun pentru a pune in functiune camera de la un telefon mobil si eventual sa pot distribui imaginea pe display? partea de trasmitere wireless am rezolvato..insa mai ramanea partea de procesare a semnalului de la camera

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

as fi si eu interesat de chestia asta ...am un display si o camera de mototrola v220...ce altceva mi-ar mai trebui?

Bani sa-ti cumperi...asa ceva :http://www.spy-gadget.ro/3-microcamere-spy?p=5 :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări