Aurelian6n2 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Buna ziua, am 2 tranzistori de putere bipolari npn recuperati dintr-o sursa atx noname de 350w.Pe ei scrie D4515 dar nu am gasit nici pe forum si nici cu Gogu nimic despre ei si as vrea sa-i folosesc intr-o sursa home made dar nu stiu ce parametri au. Poate sa-mi dea cineva un datasheet al acestor tranzistori ?Multumesc. Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Dar nici prea mult n-ai cautat cu Google. Link spre comentariu
Aurelian6n2 Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Multumesc frumos. Ic=15A. Nu ma asteptam sa fie asa "nervosi". Link spre comentariu
Light_man Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 ii mai ai cumva? ai fi dispus sa te desparti de ei Link spre comentariu
Aurelian6n2 Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 Momentan ii folosesc intr-o sursa reglabila de laborator "home made" si sunt foarte incantat de ei. Deci... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum