Vizitator feny Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Vreau sa-mi cumpar 2 boxe de la Thomann, si anume modelul acesta: http://www.thomann.de/de/the_box_pa_12_eco.htm Am vb. cu cineva si mi le aduce la 80 euroi nou noute. Ce parere aveti? Concret, sunt mai bune decat Dibeisi & Co??? Link spre comentariu
Vizitator feny Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Fac o precizare, 80 euro bucata Link spre comentariu
BF37 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Fiecare boxa cu aplicatia pt cere a fost gandita. Tu la ce vrei sa le folosesti? Atentie, au innalte pizo ! Link spre comentariu
Vizitator feny Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Folosite in general la cantat live clapa+voce in sala de max. 50 persoane. "Atentie, au innalte pizo" Ce inseamna asta mai exact, e de bine sau de rau? Avantaj sau dezavantaj? Ms! Link spre comentariu
BF37 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 S-a strecurat o greseala si anume termenul corect este piezo Inalte piezo au in componenta o diafragma cuplata cu un cristal piezoelectric si din cate am auzit pana acum nu reproduc deloc bine sunetul in sectotul medii - inalte => exclus inalte piezo pt voce sau instrument. Ai neaparata nevoie de inalte dinamice ( magnet , bobina,..) Boxe ieftine pt ce-ti trebuie tie nu vei gasi , doar daca calitatea sunetului nu conteaza prea mult ( ceea ce ma-ndoiesc ) Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Mai pe scurt, piezo-urile suna prost, orice le-ai face. Ar fii de evitat, dar in 80 euro boxa pret de lista, sa nu te astepti sa faca minuni. Primesti ceea ce platesti.:a: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum