Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare TB6560

Margean

Postări Recomandate

SalutAm si eu o problema cu datasheet-ul lui TB6560, nu am vazut nicaieri in el care este pinul 1 si care este pinul 25 , astfel sa imi pot da seama cum vine pozitionat pe placa .Daca aveti vreo poza cu pini marcati ,sau sa ma ajutati cu vreo schita , v-as ramana recunoscator. :da Multumesc !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Margean

5

• Myhayxx

4

• visinica

1

Top autori în acest subiect

Merci, dar nu sunt lamurit.In datasheet nu arata pe poza cipului care este pinul 1 sau pinul 25.Pe poza care o atasez imi poti spune care este pinul 1 !?[attachment=0]sku_62303_0.jpg[/attachment]Multumesc

Link spre comentariu

Salut ,si merciOri desenul din datasheet este gresit ori eu sunt bata! :nas: Iata de ce sunt derutat, tu zici de la stanga la dreapta ,dar eu am impresia ca unde arata pinii driverul este inversat fata este in sus , iar daca este asa teoretic pinul 1 este in dreapta.Sper sa fie desenul gresit nu sa fiu eu..... ![attachment=0]3.JPG[/attachment]Multumesc

Link spre comentariu

eu din desenul acela inteleg, asa cum spui tu,fata este in partea de sus dar si pciorusele sunt in partea de sus, e ca si cand tu tii piesa cu piciorusele catre tine, uitandu-te la ele.... dar totusi asteapta sa mai auzim si alte pareri ca acuma parca m-ai derutat si pe mine de si eram convins 100 % ca e asa cum zic... :nebun:

Link spre comentariu

m-am linistit :ras: te-ai apucat de constructia unui cnc? si eu strang date in speranta ca intr-o zi sa ma apuc si eu de constructia unuia pentru realizat cablaje si nu numai... poate ne tii si pe noi la curent cu proiectul tau .eventual niste poze :da bafta!

Link spre comentariu

Am un CNC, insa este cu controller unipolar, iar acum strang date despre controller-e bipolare ,pentru ca vreau sa fac unul mai mare si mult mai precis cu 4 axe.

In legatura cu TB6560 , este un driver bun insa ma nemultumeste ca nu pot regla curentul la fel ca la controllerul unipolar(prin semireglabil), TB6560 avand trepte de reglaj al curentului.

O alta problema ,tocmai am citit de un baiat care a facut un controller clasic cu tb6560, si a ars in doua randuri cate trei cipuri.

Sunt cam sensibile !!!

PS. acesta este primul meu CNC http://mymillcnc.uv.ro

PS.to PS.: Apropo , sunt mecanic de meserie, deci nu rade ,te rog :cry:

Link spre comentariu

PS.to PS.: Apropo , sunt mecanic de meserie, deci nu rade ,te rog :cry:

stai linistit ca era mai mult "un ras" asa...intelegi tu..nici eu nu mai eram sigur de pinii aia,nu ca as fii eu un mare expert :ciuda: . Oricum in ceea ce priveste realizarea cnc-ului

Posted Image se vede ca iti place sa fii dichisit. va veni si ziua meaPosted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări