Margean Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 SalutAm si eu o problema cu datasheet-ul lui TB6560, nu am vazut nicaieri in el care este pinul 1 si care este pinul 25 , astfel sa imi pot da seama cum vine pozitionat pe placa .Daca aveti vreo poza cu pini marcati ,sau sa ma ajutati cu vreo schita , v-as ramana recunoscator. Multumesc !!! Link spre comentariu
visinica Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 bunade la stanga spre dreaptasau uitate mai bine in datasheetacolo in el este si cipu in 3 vederila vederea de jos sunt numerotati piniisucces Link spre comentariu
Margean Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Merci, dar nu sunt lamurit.In datasheet nu arata pe poza cipului care este pinul 1 sau pinul 25.Pe poza care o atasez imi poti spune care este pinul 1 !?[attachment=0]sku_62303_0.jpg[/attachment]Multumesc Link spre comentariu
Myhayxx Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 de la stanga spre dreapta. daca esti atent o sa vezi aici: Link spre comentariu
Margean Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Salut ,si merciOri desenul din datasheet este gresit ori eu sunt bata! Iata de ce sunt derutat, tu zici de la stanga la dreapta ,dar eu am impresia ca unde arata pinii driverul este inversat fata este in sus , iar daca este asa teoretic pinul 1 este in dreapta.Sper sa fie desenul gresit nu sa fiu eu..... ![attachment=0]3.JPG[/attachment]Multumesc Link spre comentariu
Myhayxx Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 eu din desenul acela inteleg, asa cum spui tu,fata este in partea de sus dar si pciorusele sunt in partea de sus, e ca si cand tu tii piesa cu piciorusele catre tine, uitandu-te la ele.... dar totusi asteapta sa mai auzim si alte pareri ca acuma parca m-ai derutat si pe mine de si eram convins 100 % ca e asa cum zic... Link spre comentariu
Margean Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 iartama, ai dreptate , este cu piciorusele in sus. cautand in continuare ,am gasit si "TB6560AHQ Usage Considerations" ,in care arata destul de clar numarul picioruselor, si alte chestii interesante . http://www.semicon.toshiba.co.jp/doc..._en_090324.pdf Multumesc mult inca o data Link spre comentariu
Myhayxx Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 m-am linistit te-ai apucat de constructia unui cnc? si eu strang date in speranta ca intr-o zi sa ma apuc si eu de constructia unuia pentru realizat cablaje si nu numai... poate ne tii si pe noi la curent cu proiectul tau .eventual niste poze bafta! Link spre comentariu
Margean Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Am un CNC, insa este cu controller unipolar, iar acum strang date despre controller-e bipolare ,pentru ca vreau sa fac unul mai mare si mult mai precis cu 4 axe. In legatura cu TB6560 , este un driver bun insa ma nemultumeste ca nu pot regla curentul la fel ca la controllerul unipolar(prin semireglabil), TB6560 avand trepte de reglaj al curentului. O alta problema ,tocmai am citit de un baiat care a facut un controller clasic cu tb6560, si a ars in doua randuri cate trei cipuri. Sunt cam sensibile !!! PS. acesta este primul meu CNC http://mymillcnc.uv.ro PS.to PS.: Apropo , sunt mecanic de meserie, deci nu rade ,te rog :cry: Link spre comentariu
Myhayxx Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 PS.to PS.: Apropo , sunt mecanic de meserie, deci nu rade ,te rog :cry:stai linistit ca era mai mult "un ras" asa...intelegi tu..nici eu nu mai eram sigur de pinii aia,nu ca as fii eu un mare expert . Oricum in ceea ce priveste realizarea cnc-ului se vede ca iti place sa fii dichisit. va veni si ziua mea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum