Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai bun ? , sau alternative.

Optiplex

Postări Recomandate

Succes la proiect.Pana acum arata bine.Intrebare: Care e sistemul cel mai bun pe care l-ai ascultat pana acum??? (? boxe, amp, sursa ?)Pun aceasta intrebare ca sa vad cu ce poti sa compari rezultatele pe care le obtii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Optiplex

10

• BF37

5

• ahegyes

3

• Shambala

2

Top autori în acest subiect

Amp : Pioneer A676. Sursa : PC cu placa AUdigy 2 Gold Edition (ca a mea) si FLAC . Boxe : o pereche de Boxe Jazz, 2 standfloor (home made) cu Scan Speak si un subwoofer Peerles. Astea mi-au placut cel mai mult. De asemenea (am si magnetofon si pickup, si boxele astea la voi folosi si al alea) cel mai mult mi-a placut : magnetofon Rostov cu o pereche de boxe Tesla. si pickup NAD 5120 cu boxe Jazz. Ma declar multumit daca proiectul meu va suna mai bine decat ce am deja.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu o schema de filtru ?

pai daca dupa atata vreme tot nu ai inteles ca nu se poate asa ceva,adica scheme de filtre din burta fara date suficiente,atunci ti-ai pierdut timpul degeaba pe forumsi decat sa iei ceva deampulea din comert mai bine faci la ureche sa nu te alegi si cu banii dati...asta e...am mai dat linkul asta de nenumarate ori http://www.rjbaudio.com/Audiofiles/FRDtools.htmlaltii cer bani buni sa faca ce scrie acolo dar macar tot e mai bine decat dupa formule de fizica de liceu
Link spre comentariu

Uite o sugestie de filtru. Asa cum spunea CBI, trebuie sa testezi.Daca R serie va fi <4,7ohm condensatorul din paralel cu ea nu se mai pune.Dupa ce hotarasti atenuarea tweeterului se poate reface sectiunea de inalte pt atenuare cu L-pad.Eu cred ca filtrul merge f bine si fara Zobel, il adaugi doar daca simti ca este nevoie.ps - cand mai ceri vreo schema scrie clar in titlul mesajului.

Link spre comentariu

http://www.monacor.ro/frontend.php/product/downloadPdf?f=PDF%2FG%2FG1%2FG103880%2FG103880K.pdfhttp://img851.imageshack.us/i/78922634.png/ Rapunsul in frecventa . Parametrii T/S la Monacor nu ii gasesc . Parametrii T/S de la producatori sunt postate tot aici in topic.

da,dar stii in ce conditii sunt scoase acele grafice?ca westra pare mai mult pt incinte inchise mici de tip satelit iar cu parametrii T/S nu prea mai ai ce sa faci daca ai construit deja cutia...in concluzie ti-ar trebui niste grafice de spl si impedanta si conditiile in care au fost scoase ca sa poti folosi sheeturile excel ca in linkul indicat La monacor ar fi ceva,dar nu prea sunt inteligibileasa ca deocamdata calculatoarele de net impreuna cu urechea sunt singura calesi eu as zice sa renunti la zobel,este un circuit care necesita precizie pt a-si face efectul,altfel e risipa de piese,ca sa nu mai zic ca in teorie desi ar trebui sa fie ceva f util,practica a aratat si contrariul ,adica ca nu este obligatoriu sau necesar si efectele nu sunt atat de benefice sau evidente in toate cazurile
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări