Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator pentru GAL22V10

bobtech

Postări Recomandate

vreau sa folosesc intr-un proiect cu microcontroler, un circuit programabil de tip GAL22V10

am nevoie de un programator pentru programarea acestui circuit.

a lucrat cineva cu acest circuit, puteti sa-mi dati detalii despre programare (schema, soft) sau de unde as putea sa cumpar un programator gata facut ?

(fisierul JDEC cu care se programeaza, i-l am, trebuie doar sa-l pun in chip)

10x

bogdanm: se muta la "Alte microcontrollere". Nu ca s-ar potrivi perfect subiectului, dar se incadreaza ceva mai bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobtech

2

• bogdanm

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pe al treilea (GALblast) l-am incercat deja, cu sursa modificata (am folosit direct 12V sau 15V pentru programare, fara sursa in comutatie si restul circuisticii de generare), dar nu functioneaza.nici softul nu-mi merge in Win2000 (se blocheaza), iar in Win98 ruleaza dar tot nu se programeaza.speram sa gasesc un om care a facut ceva sa stiu sigur ca functioneaza.o sa ma uit si peste celelalte linkuri sa vad unde gresesc.merci mult de linkuri :prayer:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări