kkkabuu Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 e bun si ala da cum il fac? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 e bun si ala da cum il fac?Incerca sa nu mai faci posturi consecutive aiurea. Link spre comentariu
kkkabuu Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 ma pate ajuta cineva sa ma lamureasca ce condesatori sunt aceste sin schema asta .http://niqro.3x.ro/coms1/CMOS2.htm. se la schema 2 sete c1 c2 si nustiu ce valori au.ma poate lamuri cineva? Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 4u0.1=100n0.001=1ncat despre cel analogic,ti-l dau eu daca platesti taxele postale.Relatii pe "mp" Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 e bun si ala da cum il fac?Nu-i faci nimic,e un numarator mecanic actionat de un releu intern alimentat in plaja 12-24V.De preferat 18-24.Soneria la ce tensiune este alimentata? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 un numarator mecanic actionat de un releuSe gasesc in centrale telefonice electromecanice automate - modele din anii '70. De fiecare data cind se alimenteaza bobina dispozitivului cu tensiune, este atrasa o armatura. Aceasta impinge un sector circular dintat, cite un pas la fiecare actionare. Pe sectorul circular se gaseste o lamela care face contact pe rind, cu cite o pereche de lamele (trece printre ele) situate radial in jurul centrului sectorului dintat.S-ar putea sa mai gasesti pe la diferite firme sau unitatile de posta, unde sint scoase din functiune dar inca nu s-au casat.In toamna inca mai aveam una la serviciu dar nu mai stiu ce s-a intimplat cu ea intr-e timp.La acest tip, bobina lucreaza la 24V si sint 10 contacte dispuse radial. Link spre comentariu
kkkabuu Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 da este interesanta .o sa caut prin talcioc ca acolo mai vi astea cu lucruri vechi.mersi mult Link spre comentariu
kkkabuu Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 am reusit sa fac cceva da.am facut schema asta schema 2 nu prima http://niqro.3x.ro/coms1/CMOS2.htm da imi numara si nu es blocheaza.si pe desupra imi numara si prea repede.la atingerea pinului reset icepe sa numere da repede si nici nu se opreste pina ce nu ating pinul X4-3 atunci se opreste.inca ma i caut daca ma poate ajuta cineva ceva de genul http://www.youtube.com/watch?v=4xuLl8J-fL finca asta e bun ca la fiecare atindere numara doar unul si asa mai departe da nugasesc schema .are cineva vio ideie ce schema e aia.mersi Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 da este interesanta .o sa caut prin talcioc ca acolo mai vi astea cu lucruri vechi.mersi multCam asa ceva trebuie sa gasesti prin ...talcioc. Link spre comentariu
kkkabuu Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 da e interesant cestia.da sa vad daca gasesc asa ceva.orcum mersi multeu totusi asi opta pentru prima varianta cea digitala.da nu reusesc sa gasesc o schema.asta e marea mea durere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum