lupu_cel_rau Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 Salutare tuturor!Cine-mi poate spune cu ce fel de cablu pot descarca in telefon mai multe ring-tonuri si wall-papere.am incercat cu un cablu pe portul RS232, si cu un program descarcat de pe site-ul lor,dar nu-mi vede telefonul.Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator hempely Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Am un samsung u800 si de cate ori resping un apel imi apare un mesaj:”Mesajul de raspuns automat a fost trimis”.Ce setari trebuie sa fac in telefon?Unde?La fiecare mesaj ma taxeaza... Link spre comentariu
nascadorel Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Salutare tuturor!Cine-mi poate spune cu ce fel de cablu pot descarca in telefon mai multe ring-tonuri si wall-papere.am incercat cu un cablu pe portul RS232, si cu un program descarcat de pe site-ul lor,dar nu-mi vede telefonul.Multumesc! Depine ce telefon vrei sa-l cuplezi la PC ,majoritatea merg pe cablu USB si cu programul PC Studio, daca telefonul tau nu stie USB inseamna ca nu are nici memorie nici card asa ca nu prea ai unde sa pui nimic, dar totusi daca tii neaparat exista si alte programe care merg si pe rs232 (com) sint mai multe eex "Mobiledit" Bafta Link spre comentariu
ratza Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Am un samsung u800 si de cate ori resping un apel imi apare un mesaj:”Mesajul de raspuns automat a fost trimis”.Ce setari trebuie sa fac in telefon?Unde?La fiecare mesaj ma taxeaza...Vezi la setările de apel să n-ai cumva activată opţiunea aia de trimis mesaj cu "scuze, sînt ocupat". sau ceva de genul ăsta. Link spre comentariu
Vizitator hempely Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 ratza,stii care-i problema?Nu mi se-ntampla la fiecare respingere.De-aia dubios...Nu stiu ce sa-i mai fac! Link spre comentariu
Vizitator hempely Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Am rezolvat.Era o optiune in sectiunea "profiluri". Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Salutare tuturor!Cine-mi poate spune cu ce fel de cablu pot descarca in telefon mai multe ring-tonuri si wall-papere.am incercat cu un cablu pe portul RS232, si cu un program descarcat de pe site-ul lor,dar nu-mi vede telefonul.Multumesc!Da ce samsung ai???????? Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Din 2005 cred ca a rezolvat saracu` Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum