Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare HP-C5280-All in one?

Fany22

Postări Recomandate

Salut! Am o imprimanta Hp c5280-All-in one-destepta pana mai ieri cand a clacat!...Sa va spun ce am patit,bineinteles aviz amatorilor!!!...am incarcat cartusul negru,si am cumparat si un cartus tricolor, din prima mia mers-cartusul fiind original mia aparut full,iar cel negru gol(cu toate ca era si el full(normal-reflil).....si ce zic eu,hai sa fac o RESETARE(m-am documentat de pe net) ca sa-mi apara si cel negru la fel!.......numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la targ-dupa "marea resetare" imprimnta mea a luat-o razna,in primul rand imi da niste erori de nici eu nu mai stiu ce sa-i fac.....dar cea mai mare eroare mi-o da astfel-sus imi scrie(pe display-imprimanta)-Carriage Blocked(cu un triunghi cu semnul !)...iar dedesubt scrie-"Raise cover and remove cardboard tape that is preventing the print carriage from moving."si imi palpaie continuu in avarie ! .!!!!. Va rog, sa mai lovit cineva de asa ceva?...ca eu nu stiu ce sai mai fac,am incercat tot ce este pe net!!!....NIMIC...OARE NU S-AR PUTEA CU UN DUMP DE MEMORIE???? Unde as putea sa gasesc?-are o memorie tip SMD-24c128w...Daca ati avut rabdare si ati citit pana la capat,va multumesc anticipat pentru rabdare! ASTEPT SOLUTII!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fany22

3

• radianr

1

chiar nimeni nu s-a lovit de asa ceva?....apropo mai mentionez,chiar daca reusesc sa trec de etapa asta-dau OK-pana la capat....se opreste si imi cere sa incarc 2 cartuse!!!...ceea ce e fals!-doar ele sant la locul lor(chiar daca le scot si le pun la locul lor)......dupa parerea mea cred ca i sau amestecat ideile si pur si simplu nu mai stie ce sa mai faca!...din momentul ala nu mai raspunde la nici o comanda,chiar si la inchidere sta ca "proasta" si proceseaza....pana o scot din priza! :sparge:

AJUTATI-MA CU UN DUMP DE MEMORIE.!!!!....ca nu mai am ce face cu ea,doar pe post de mobila!.... HELP-ME!!!! :91

Link spre comentariu

chiar nimeni nu s-a lovit de asa ceva?....apropo mai mentionez,chiar daca reusesc sa trec de etapa asta-dau OK-pana la capat....se opreste si imi cere sa incarc 2 cartuse!!!...ceea ce e fals!-doar ele sant la locul lor(chiar daca le scot si le pun la locul lor)......dupa parerea mea cred ca i sau amestecat ideile si pur si simplu nu mai stie ce sa mai faca!...din momentul ala nu mai raspunde la nici o comanda,chiar si la inchidere sta ca "proasta" si proceseaza....pana o scot din priza! :sparge:

AJUTATI-MA CU UN DUMP DE MEMORIE.!!!!....ca nu mai am ce face cu ea,doar pe post de mobila!.... HELP-ME!!!! :91

Incearca sa-i pui alte cartuse (de la alta imprimanta) sa vezi ce zice.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări