Fany22 Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Salut! Am o imprimanta Hp c5280-All-in one-destepta pana mai ieri cand a clacat!...Sa va spun ce am patit,bineinteles aviz amatorilor!!!...am incarcat cartusul negru,si am cumparat si un cartus tricolor, din prima mia mers-cartusul fiind original mia aparut full,iar cel negru gol(cu toate ca era si el full(normal-reflil).....si ce zic eu,hai sa fac o RESETARE(m-am documentat de pe net) ca sa-mi apara si cel negru la fel!.......numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la targ-dupa "marea resetare" imprimnta mea a luat-o razna,in primul rand imi da niste erori de nici eu nu mai stiu ce sa-i fac.....dar cea mai mare eroare mi-o da astfel-sus imi scrie(pe display-imprimanta)-Carriage Blocked(cu un triunghi cu semnul !)...iar dedesubt scrie-"Raise cover and remove cardboard tape that is preventing the print carriage from moving."si imi palpaie continuu in avarie ! .!!!!. Va rog, sa mai lovit cineva de asa ceva?...ca eu nu stiu ce sai mai fac,am incercat tot ce este pe net!!!....NIMIC...OARE NU S-AR PUTEA CU UN DUMP DE MEMORIE???? Unde as putea sa gasesc?-are o memorie tip SMD-24c128w...Daca ati avut rabdare si ati citit pana la capat,va multumesc anticipat pentru rabdare! ASTEPT SOLUTII!!! Link spre comentariu
Fany22 Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 chiar nimeni nu s-a lovit de asa ceva?....apropo mai mentionez,chiar daca reusesc sa trec de etapa asta-dau OK-pana la capat....se opreste si imi cere sa incarc 2 cartuse!!!...ceea ce e fals!-doar ele sant la locul lor(chiar daca le scot si le pun la locul lor)......dupa parerea mea cred ca i sau amestecat ideile si pur si simplu nu mai stie ce sa mai faca!...din momentul ala nu mai raspunde la nici o comanda,chiar si la inchidere sta ca "proasta" si proceseaza....pana o scot din priza! AJUTATI-MA CU UN DUMP DE MEMORIE.!!!!....ca nu mai am ce face cu ea,doar pe post de mobila!.... HELP-ME!!!! Link spre comentariu
radianr Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 chiar nimeni nu s-a lovit de asa ceva?....apropo mai mentionez,chiar daca reusesc sa trec de etapa asta-dau OK-pana la capat....se opreste si imi cere sa incarc 2 cartuse!!!...ceea ce e fals!-doar ele sant la locul lor(chiar daca le scot si le pun la locul lor)......dupa parerea mea cred ca i sau amestecat ideile si pur si simplu nu mai stie ce sa mai faca!...din momentul ala nu mai raspunde la nici o comanda,chiar si la inchidere sta ca "proasta" si proceseaza....pana o scot din priza! AJUTATI-MA CU UN DUMP DE MEMORIE.!!!!....ca nu mai am ce face cu ea,doar pe post de mobila!.... HELP-ME!!!! Incearca sa-i pui alte cartuse (de la alta imprimanta) sa vezi ce zice. Link spre comentariu
Fany22 Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 deja am luat unul,si nu-l mai vede....sa mai dau inca 150 lei mai bine ,asa ca tot mai caut solutii...eu merg pe varianta unui dump de memorie cat de cat original!.......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum