Vizitator feny Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Buna,sunt in cautare de 2 boxe la pana in 500 roni. Am gasit sa cumpar 2 buc. Dibeisi noi, la 210 roni buc., 3 cai, 8 Ohmi si 400 w rms max.(stiu faza, atat scrie pe ele, dar ele duc poate max. 100 w). Ce vreau sa intreb, este chiar asa de "varza" marca Dibeisi?? Mie daca imi duc 100 w is multumit, atat am si amplif-ul. Ce se poate duce le ele? Difuzoarele? Alea se schimba in cel mai rau caz.. Ca de aratat arata bine, sint din pal, imbracate, au coltare, manere..ca noi de fapt. Daca as face la comanda sigur nu as iesi la 200 roni buc. nici in cel mai frumos vis Astept pareri. Ms Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 DA, chiar sunt "varza" difuzoarele dibeisi, sau cum zice un amic al meu, sunt "muraturi" :ras:Acuma, vorbind mai serios, depinde ce vrei de la ele. Vrei sa le asculti in casa sau vrei sa le plimbi pe la chefuri.Daca vrei sa le asculti in casa nu sunt bune pt ca suna ca porcu. Pt. chefuri sunt OK, ca acolo nu prea conteaza cum suna ci cat de tare suna. Problema e ca nici tare nu suna si daca le dai putere mare risti sa le arzi.Pretul este unul extrem de atragator. La o boxa pe 3 cai doar filtrele costa vreo 5 mil daca le faci cat de cat calumea, dar banuiesc ca astea nu au filtru, sau in cel mai bun caz au cate un condensator pe undeva.E drept ca banii ceruti sunt putini, dar daca dupa ce le iei nu te poti folosi de ele, ai dat banii degeaba. Link spre comentariu
Vizitator feny Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Un sfat de la "mama lui", cine stie cunoaste eu unul mai putin. Ms pt. sfat. Pai atunci ar mai fi o varianta, sa le pun un filtru pe masura(bine, poate nu unul la 5 mil), sa sune cat de cat si sa astept sa cada difuzoarele si pun altele mai bune...Ma gandesc ca asa cum sunt ele acum merita 210 roni buc, numai la cutie daca ma gandesc. Link spre comentariu
Optiplex Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 .Ma gandesc ca asa cum sunt ele acum merita 210 roni buc, numai la cutie daca ma gandesc. aveam un prioect acum ceva vreme ... (abandonat din lipsa de cascaval, plus ca iesea mare) 2 incinte la 80L fiecare. Ma costa o placa de MDF 170 Ron, si debitatul 20 Ron deci 190. Cu aia 190 Ron terminam si incintele si mai si ramanea in plus. Concluzie? DIbeisi astea nu merita nici sa le cumperi pentru incinta.Am avut onoarea/oroarea sa ascult Dibeisi, pe scurt: pune o palnie pe un difuzor de telefon si da-i maxim (o melodie la 64kb/s). Se va auzi mai bien decat un Dibeisi Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Eeee, acuma, depinde de cutie. In principiu o cutie BINE facuta merita 210lei. Problema e alta. Cum o sa gasesti tu un dif de bas care sa mearga bine in cutia ta. De medii si inalte nu vorbesc, alea se pot adapta cat de cat, dar cu basul e mai greu. Vezi tu, oricarui dif de bas ii corespunde o incinta anume. Mai precis, Un difuzor care merge bine intr-o cutie de 50 litri nu e sigur ca va merge bine in una de 30 litri si invers. Cu alte cuvinte va fi greu sa gasesti difuzorul potrivit. De obicei cutia se face dupa parametrii difuzorului si nu invers (doar daca nu cumva ai o fabrica de difuzoare) Evident, depinde si de pretentii, daca singura pretentie e sa faca galagie........apoi atucni nu ai probleme. Tot asa e si cu filtru. Daca vrei doar galagie, se poate improviza ceva. Daca vrei sa si sune boxa aia, apoi atunci un filtru se face cam asa: http://www.diy-audio.ro/cum-construim-u ... pasiv.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum