susanu_pisu Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Ma adresez celor care au mai facut asa ceva si le-a reusit....Vreau sa un fac un detector de metale, pentru un cautator de "comori"...ma gandesc ceva sa atinga 1-1,5m adancime...pentru moment am nevoie de o schema, de preferat cat mai simpla...va multumesc Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Am vazut o schema interesanta in revista Tehnium, numai stiu ce nr, era cu heterodina si parca autorul era dl. Pintilie (yo3ave, Dumnezeu sa-l odihneasca). Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Februarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2011 o stiu...dar nu am reusit sa o fac... si nici nu o mai am.... Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 inca mai astept o schema... Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Sunt destule scheme practice pe net, autorii au fost destul de amabili sa explice bine constructia si functionarea lor http://www.electronic-circuits-diagrams ... ckt4.shtml http://www.easytreasure.co.uk/bfo.htm poti cauta chiar tu mai multe scheme pe google In acelasi timp puteai cauta pe forum, dupa numarul de posturi am crezut ca te-ai familiarizat cu google si search viewtopic.php?f=14&t=22089&hilit=detector+metale un topic util Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 merci...din cate se vede alea merg la maxim o jumatate de metru-un metru...mai cautam! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Inainte de a-l face si a-l folosi sa stii ca iti trebuie autorizatie, altfel e ilegal."Persoanele fizice şi juridice care deţin şi/sau comercializeazădetectoare de metale sunt obligate să obţină, în prealabil, autorizaţiainspectoratului de poliţie al judeţului respectiv, a Direcţiei Generale dePoliţie a Municipiului Bucureşti, în a căror rază teritorială îşi au domiciliulsau, după caz, sediul, şi să se înregistreze la aceste autorităţi."Mai multe detalii gasesti in legea nr 43/2000 si 462/2003Asa e legea, nu sariti pe mine. Faptul ca nu cunosti o lege nu te scapa de pedeapsa atunci cand esti prins ca o incalci, de asta m-am bagat in vorba. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 Merci pentru anunt! ROG A SE INCHIDE! Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Legea face referire la detectoarele de metale performante, nu la montajelele realizate in regim de amator. Pentru detectarea unui obiect de marimea unei cutii de bere la 1,5m, singura solutie e un detector bazat pe metoda impulsurilor, cam greu de realizat in regim de amator... Pentru un cablu ascuns in pereti sau o capsula de bere ingropata in nisip, pe plaja, ajunge asa ceva: Link spre comentariu
steffy89 Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Exista vreo schema de detector de metale pe care un utilizator al acestui forum a realizat-o si a testat-o cu succes? Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Exista... trebuia numai sa cauti putin... viewtopic.php?f=14&t=22089 Ultima postare a fost facuta... ieri. Link spre comentariu
schukaru Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 uite aici ai toata documentatia Link spre comentariu
icar Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Legea face referire la detectoarele de metale performante, nu la montajelele realizate in regim de amator.Nu te pune cu Organul. Unde vezi tu aici: "Persoanele fizice şi juridice care deţin şi/sau comercializează detectoare de metale sunt obligate să obţină, în prealabil, autorizaţia inspectoratului de poliţie al judeţului respectiv, a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în a căror rază teritorială îşi au domiciliul sau, după caz, sediul, şi să se înregistreze la aceste autorităţi." ca scrie ca nu se refera la montajele de amator??? Scrie doar Persoanele fizice şi juridice care deţin şi/sau comercializează detectoare de metale sunt obligate... (sublinierea imi apartine) Daca dai peste un Organ mai scrufulos la datorie, te trezesti ca dai cu subsemnatul. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 La magazine gen "TCM" , "Praktiker", etc, se gasesc curent la vanzare detectoare de metale, ori un produs aflat legal in circuitul civil, nu poate avea interdictie la detinere. Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Sper ca nu e asa tarzie postarea mea, dar de fapt divers... Am dat peste un site cu de toate http://www.pchelar-probvaisambg.com/statia115_71_spisak.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum