Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conversie din .bas in .hex

Marele Savant

Postări Recomandate

Buna seara,am si eu niste aplicatii pentru pic-uri dar fisierele au extensia .bas . Cunostintele mele din domeniu fiind nule,am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Cu stima, Emil

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marele Savant

1

• vasile eugen

1

• MatyC

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cred ca este o greseala,extensia bas este la avereuri si cu programul Bascom,iar pentru picuri sunt altfel.........

Nu neaparat. Pentru mine .bas vine de la Basic, un limbaj simplu, cu multe limitari. La microchip intalnesti si acest limbaj in compilatorele PicBasic sau MicroBasic. Insa fara un exemplu concret de fisier prea multe nu pot sa spun. Eu prefer C-ul, insa din cate am observat programele facute in Basic sunt dependente de varianta de compilator initiala. Cam lasa de dorit la portabilitate. De regula in pagina web unde este prezentata aplicatia trebuie sa gasesti si informatii legate de compilatorul utilizat. Nu strica sa le notezi undeva prin vreun fisier .txt sau copiezi toata pagina.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări