costy Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 Am gasit o schema intr-un tehnium(dec/2004) pentru un comutator electronic cu 2 intrari(selector intrari audio).Circuitul are 2 ic mmc 4066 si mmc 4011.Daca are cineva pcb la schema asta il rog sa o posteze aici,poate mai intereseaza si pe altcineva. Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 poate te ajuta ceva de la http://www.niqro.as.ro/CMOS.htm :rolleyes: PS: adresa actuala e http://www.niqro.3x.ro/CMOS_audio/CMOS.htm Link spre comentariu
costy Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 Vreau si eu niste lamuriri ca nu prea inteleg(incepator de.. ce sa faci?).Vad acolo intrare 1 si intrare 2 pana aici toate bune si frumoase dar vad 2 iesiri.De ce 2 iesiri?Mie imi trebuie una.Cum fac? leg oricare iesire la amplif si o sa mearga? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 Vreau si eu niste lamuriri ca nu prea inteleg(incepator de.. ce sa faci?).Vad acolo intrare 1 si intrare 2 pana aici toate bune si frumoase dar vad 2 iesiri.De ce 2 iesiri?Mie imi trebuie una.Cum fac? leg oricare iesire la amplif si o sa mearga?te referi la iesirile notate OUT1ST, OUT1DR ..... etc ??? pai alea sunt "firele calde" .... si mai pui masa si ai inesirea stereo Link spre comentariu
costy Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 ma refer la out2- IN1ST: intrare canal nr. 1 stanga;- IN1DR: intrare canal nr. 1 dreapta;- IN2ST: intrare canal nr. 2 stanga;- IN2DR: intrare canal nr. 2 dreapta;- OUT1ST: iesire canal nr. 1 stanga;- OUT1DR: iesire canal nr. 1 dreapta;- OUT2ST: iesire canal nr. 2 stanga;- OUT2DR: iesire canal nr. 2 dreapta; Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 hmmmmmmmmmmmchiar asa acum am inteles ce vrei .... vrei un comutator electronic ..... sa intre 2, 3, 4 intrari stereo si in functie de "butonul" care il apesi tu sa iti iasa una stereo in functie de selectia ta Link spre comentariu
costy Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 exact.In tehnium era cu 2 intrari(e perf pt ce vreau) Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 3, 2005 Partajează Postat Noiembrie 3, 2005 un articol de genu asta era si intr-un conex club, defat in 2 numere, numerele 5 si 6 pe 2001, dar mai complex in sensul ca are 4 intrari, telecomanda si corector de ton Link spre comentariu
mapostu Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 De ce nu incercati cu TDA1029?E dedicat pentru comutarea a 4 surse de semnal stereo si functioneaza impecabil. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 pai articolul de care vb eu in conex club este cu acel tda 1029 Link spre comentariu
costy Postat Noiembrie 4, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 Pe mine ma atrage simplitatea schemei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum