Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pcb comutator electronic cu 2 intrari

costy

Postări Recomandate

Am gasit o schema intr-un tehnium(dec/2004) pentru un comutator electronic cu 2 intrari(selector intrari audio).Circuitul are 2 ic mmc 4066 si mmc 4011.Daca are cineva pcb la schema asta il rog sa o posteze aici,poate mai intereseaza si pe altcineva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy

5

• adi_0106

2

• Dj_Dog

2

• niq_ro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vreau si eu niste lamuriri ca nu prea inteleg(incepator de.. ce sa faci?).Vad acolo intrare 1 si intrare 2 pana aici toate bune si frumoase dar vad 2 iesiri.De ce 2 iesiri?Mie imi trebuie una.Cum fac? leg oricare iesire la amplif si o sa mearga?

Link spre comentariu

Vreau si eu niste lamuriri ca nu prea inteleg(incepator de.. ce sa faci?).Vad acolo intrare 1 si intrare 2 pana aici toate bune si frumoase dar vad 2 iesiri.De ce 2 iesiri?Mie imi trebuie una.Cum fac? leg oricare iesire la amplif si o sa mearga?

te referi la iesirile notate OUT1ST, OUT1DR ..... etc ??? pai alea sunt "firele calde" .... si mai pui masa si ai inesirea stereo
Link spre comentariu

ma refer la out2- IN1ST: intrare canal nr. 1 stanga;- IN1DR: intrare canal nr. 1 dreapta;- IN2ST: intrare canal nr. 2 stanga;- IN2DR: intrare canal nr. 2 dreapta;- OUT1ST: iesire canal nr. 1 stanga;- OUT1DR: iesire canal nr. 1 dreapta;- OUT2ST: iesire canal nr. 2 stanga;- OUT2DR: iesire canal nr. 2 dreapta;

Link spre comentariu

hmmmmmmmmmmmchiar asa acum am inteles ce vrei .... vrei un comutator electronic ..... sa intre 2, 3, 4 intrari stereo si in functie de "butonul" care il apesi tu sa iti iasa una stereo in functie de selectia ta

Link spre comentariu

un articol de genu asta era si intr-un conex club, defat in 2 numere, numerele 5 si 6 pe 2001, dar mai complex in sensul ca are 4 intrari, telecomanda si corector de ton

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări