Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA 7294

bluesync

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bluesync

5

• cosmin_h

3

• remus68

2

• augustin

2

Top autori în acest subiect

multumesc frumosas mai avea o intrebare,i-am pus unui prieten un sub pe masina si statia lui nu e de bass,cum fac sa dea numai bass in subwoofer??am pus un condensator de 330pf in paralel pe canal la intrarea in statie,dar tot nu e cine stie ce???

Link spre comentariu

E bine unde e pus filtrul. Filtrele pasive se pun pe iesirea amplificatoarelor iar cele active pe intrare, poate filtrul tau nu e pentru subwoofer si de asta nu are efectul dorit. Da mai multe detalii despre modelul filtrului, difuzor, amplificator, asa va fi mai usor sa fi ajutat.Si eu am avut un filtru pentru subwoofer de la SAL (arata ca cel din poza) dar am fost destul de multumit de el, daca filtrul pe care il ai e pt subwoofer ar trebui sa isi faca treaba. Atsteptam mai multe informatii. Bafta!

Link spre comentariu

:aut: Dupa cum bine se vede, mai exista cel putin un subiect deschis cu privire la TDA7294 si unde se discuta probleme legate de acest amplificator viewtopic.php?f=5&t=39655&start=240 Daca te intereseaza ceva legat de el, discuta acolo fara sa deschizi un topic nou!

Discutia despre filtrele de subwoofer, subbass sau oricum altcumva ai vrea sa le spui se pot purta in cadrul sectiunii accesorii audio viewforum.php?f=35 unde se gasesc o gamada de topicuri deschise pe aceasta tema.

Era suficient sa parcurgi cu privirea citeva pagini cu subiecte din cele doua sectiuni pentru a gasi ce te intereseaza.

Eventual, utilizeaza functia cautare accesibila in partea de sus a oricarei pagini a acestui forum search.php Este suficient sa completezi spatiul "cautare dupa cuvinte cheie" si sa apesi apoi "cautare".

Link spre comentariu

nu am gasit exact ce cautam

Pentru intrebari legate de caracteristica unor anumite aparate, intreaba aici viewforum.php?f=31

Inainte de a mai posta ceva, citeste aici viewtopic.php?p=17653#p17653

:bataie

- In postarile voastre NU scrieti nume de firme si nici trimiteri spre firme, indiferent de domeniul de activitate !

- NU faceti reclama in posturile voastre. Nu toleram sub nicio forma reclama repetata a produselor comerciale sau a serviciilor fara acordul scris a unuia dintre administratorii saitului.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări