bluesync Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Am facut un TDA7294,iar acum as vrea sa ii fac si un filtru de bass cu reglaj pentru volum.As vrea daca se poate ca amplificatorul sa scoata numai bass.Multumesc Link spre comentariu
augustin Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Incearca schema aceasta ...Numai Bine!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
bluesync Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 multumesc frumosas mai avea o intrebare,i-am pus unui prieten un sub pe masina si statia lui nu e de bass,cum fac sa dea numai bass in subwoofer??am pus un condensator de 330pf in paralel pe canal la intrarea in statie,dar tot nu e cine stie ce??? Link spre comentariu
augustin Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Puneti montajul acesta ...el se alimenteaza la +/- 12v....dar mai trebuie sai faceti si montajul acesta pt a avea tensiunea de la baterie cu +/- Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 O varianta ar fi cu filtru pasiv Link spre comentariu
bluesync Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 o schema ceva ca sa nu mai fac doua montaje?? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 eu ma refeream sa il cumperi nu sa il construiesti, arata cam asa http://www.mediaboom.ro/images/sal_filtru_hvs_14.jpg Daca doresti sa il construiesti (desi ma indoiesc ca e mai simplu de realizat decat cel activ) gasesti informatii aici pe forum si pe google O zi buna! Link spre comentariu
bluesync Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 am filtru pus filtru tot SAL,dar e pus la iesirea din statie ,si nu se simte nimic,o sa incerc sa il pun la firele de la cd-player la statie,poate asa merge Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 E bine unde e pus filtrul. Filtrele pasive se pun pe iesirea amplificatoarelor iar cele active pe intrare, poate filtrul tau nu e pentru subwoofer si de asta nu are efectul dorit. Da mai multe detalii despre modelul filtrului, difuzor, amplificator, asa va fi mai usor sa fi ajutat.Si eu am avut un filtru pentru subwoofer de la SAL (arata ca cel din poza) dar am fost destul de multumit de el, daca filtrul pe care il ai e pt subwoofer ar trebui sa isi faca treaba. Atsteptam mai multe informatii. Bafta! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Dupa cum bine se vede, mai exista cel putin un subiect deschis cu privire la TDA7294 si unde se discuta probleme legate de acest amplificator viewtopic.php?f=5&t=39655&start=240 Daca te intereseaza ceva legat de el, discuta acolo fara sa deschizi un topic nou! Discutia despre filtrele de subwoofer, subbass sau oricum altcumva ai vrea sa le spui se pot purta in cadrul sectiunii accesorii audio viewforum.php?f=35 unde se gasesc o gamada de topicuri deschise pe aceasta tema. Era suficient sa parcurgi cu privirea citeva pagini cu subiecte din cele doua sectiuni pentru a gasi ce te intereseaza. Eventual, utilizeaza functia cautare accesibila in partea de sus a oricarei pagini a acestui forum search.php Este suficient sa completezi spatiul "cautare dupa cuvinte cheie" si sa apesi apoi "cautare". Link spre comentariu
bluesync Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Imi cer scuze,dar am cautat si nu am gasit exact ce cautam statia este http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=4743 Filtru este SAL iar subwooferul este DIBEYSI http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=4561 Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 nu am gasit exact ce cautamPentru intrebari legate de caracteristica unor anumite aparate, intreaba aici viewforum.php?f=31Inainte de a mai posta ceva, citeste aici viewtopic.php?p=17653#p17653 - In postarile voastre NU scrieti nume de firme si nici trimiteri spre firme, indiferent de domeniul de activitate ! - NU faceti reclama in posturile voastre. Nu toleram sub nicio forma reclama repetata a produselor comerciale sau a serviciilor fara acordul scris a unuia dintre administratorii saitului. Link spre comentariu
Putz Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Io vad ca scrie TWEETER pe ala .............. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Discutia se va continua pe celalalt subiect dedicat 7294. Link spre comentariu
Postări Recomandate